Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17évesen 6 hónapos terhes vagyok, problémám adódott. Örökbeadás?
Örökbe adni?Idióta az aki ilyet javasol!!!
a tanulmányaidat folytathatod levelőz vagy estin is vagy csak halasztasz egykét évet!
Ha már eljutottatok odáig hogy megcsináltátok akkor viseljétek is gondját a gyereknek!!!Oldjátok meg hogy szerető családja legyen!!!
Írtad hogy az anyagi dolog nem téma!Akkor ne is izgulj semmi más miatt sem mert a legtöbb pár csak anyagi dolgok miatt nem vállalnak gyereket!
Jó ok...
Most már Én is gratulálok!
Üdv!
Egész életedben bánni fogod, ha lemondasz a gyerekről!
Tudod, az én életem úgy alakult, hogy sajnos nincs gyer-
mekem! S mikor egy babakocsiban egy kismama eltolja mellettem a kocsiban békésen alvó babáját, a sírás fojto-
gatja a torkomat! A csodába azzal a tanulással! A gyerek
szent és ő az első! Nincs még egy olyan szent dolog a
világon, mint egy gyerek! Az életed értelme lesz ő, s bol-
dog leszel vele nagyon! Én nem találtam olyan lányt, aki-
vel bele mertem volna vágni egy ilyen hatalmas dologba!
De neked már ott van a szíved alatt! Oda ne add, nincs senki és semmi fontosabb nála! Majd meglátod, hogy ez a
helyes döntés! Ne add a gyermeked senkinek! Hallgass rám!
Ha odaadod, egy életen át bánni fogod!
Nem olvastam végig a 8 oldalnyi kommentet lehet hogy már volt amit írni fogok.
Nos szerintem, ha az anyagi körülmények megfelelőek, ezenkívül lehet nem lehet többet babád, illetve a pároddal 2 éve vagytok együtt szerintem tartsd meg, ijesztőnek tűnhet, de, gyerek + suli még nem haladja meg egy 17 képességeit, ráadásul gondolom szereted a párodat, és ő is téged, különben nem lenne veled a 6 hónapban.
Gratulálok a kislányodhoz, és, hogy meg tudtad hozni ezt a döntést! Bevallom, kicsit megijedtem, mikor írtad, hogy milyen picikén született, de nagyon örülök, hogy már mindketten jól vagytok! Jó látni, hogy a családod is melletted áll, és a párod is ilyen rendes ember. Kitartást és sok örömet kívánok az anyaságban! : ) 19/L
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!