Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17évesen 6 hónapos terhes vagyok, problémám adódott. Örökbeadás?
Izgatottan olvastam végig, hogy mi lesz a dontésed. Nagyon jol dontottél. Meglátod, hogy amikor eloszor mosolyog rád és eloszor mondja, hogy mama, annál nincs szebb dolog a világon. Csodálatos dolog életet adni egy babának. Vigyázzatok magatokra! Gondolok rátok!
10 hos csajszi anyukája (24éves)
Ha jó anyagi körülményekből vagytok akkor nem okoz szerintem megterhelést egy dadus a baba mellé, főleg ha esélyes, hogy ez az első és utolsó gyermeked.
Persze itt azt is figyelembe kell venned, hogy összeakarsz-e házasodni azzal a sráccal és eltudnád-e vele képzelni az életed, ha igen tartsátok meg a babát.
Ha nem akkor örökbe adhatod, viszont itt azt is figyelembe kell venned, hogy a későbbiekben lehet még olyan férfi az életedben akivel leélnéd az életed(jó tudom ma már nem divat egy ember mellé elköteleződni, de akkor is), de ha neki már nem szülhetsz gyereket később probléma lehet, persze ez egyén függő. (ugyan úgy az is probléma lehet hogy már van egy gyereked)
Ez mindenképp egy nehéz kérdés, szerintem keress fel egy (vagy több) tanácsadót és kérd ki az ő véleményüket. Ez a döntés mindenképp meghatározza az egész hátralévő életed dönts akárhogy.
Mivel úgy látom, már eldöntöttétek, gondolom nem sokat ér a véleményem, de én azt tanácsoltam/tanácsolom, hogy tartsátok meg, hiszen ha az anyagi helyzet nem gond, szeretettel várjátok, a család elfogadja, akkor nem látom értelmét, hogy örökbe add. Szerintem nagyon megbánnád, ha ezt tennéd, hiszem soha nem láthatnád őt többé. A tanulást be lehet fejezni később is, szerintem van levelezőn érettségire való oktatás, vagy valami alternatív megoldás rá, esetleg később egy szakma.
Kitartást!
ha csak azért hordod ki, mert nem lehet többet saját gyereked, akkor nem értem minek adod örökbe...
ennyi reővel el is vetethetted volna.
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült végighordanom a babámat, de hétfőn azaz 2011.november hetedikén 23:34perckor világra jött a kislányom :) 38 cm, súlya 1.745 gramm. Viszonylag jól vagyunk, de őt még bent tartják mert még bajok vannak a testhőjével. Puszi!
Szia! Jó egészséget vigyázzatok magatokra!
utolsó válaszadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!