Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17évesen 6 hónapos terhes vagyok, problémám adódott. Örökbeadás?
Valójában nincs is kérdés, ugye?
- Anyagi helyzet rendben.
- Pár rendben.
- Nagyszülők segítenek
Nekem most is van olyan tanítványom, akinek nincs egyéves a gyermeke és visszaült az iskolapadba. Meg lehet azt oldani, pedig náluk azért még az anyagiak is okoznak olykor fejtörést.
Figyu Jányom.
Ha minden okés otthon,van zseton,anyudék korrektek,AKKOR?
Nem mondj le róla szerintem,mert ha megszülted és meglátod
SOHA nem fogod elfelejteni!! Visszakérni meg már nem lehet majd! Csúsztass a suliban vagy mit tudom én,oldjátok meg!
F@szán összekovácsolja majd az amúgy is korrekt családot.
Sok boldogságot!
Még valami: Ha örökbe adod megbánhatod,ha megtartod nem bánod...
Ha lehet ez az utolsó esélyed a babára,akkor a helyedben megtartanám...
Lehet,hogy mikor babát szeretnél,de örökbeadtad,akkor bánni fogod.. :S
Persze a tanulás is fontos,mivel,ha nem tanulsz akkor munkád se lesz..Persze,ha jó a család akkor anyuci meg apuci eltart,de az nem túl jó megoldás...
Fogamzásgátlót meg minek? Terhesség alatt nem lehetsz még egyszer terhes... NE használd!!!!
Döntsétek el a pároddal. :)
Igen, ismerem a tini mamikat meg a várandós tiniket is, minden részét láttam :) Nehéz döntés. Amúgy kislány lesz:)
A fogamzásgátlót már nem használom, úgy írtam, hogy amikor teherbe estem az volt a 4.ik hónap amíg használtam. Természetesen már nem használom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!