Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az orvos honnan tudja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvos honnan tudja, hogy nekem milyen foggátló kell/jó?

Figyelt kérdés

lindynette 20-ast szedtem. csupán 3 havit amennyi volt a dobozban. ezután én abba hagytam, mert rendesen meghíztam és iszonyat fejgörcseim voltak. honnan tudja mégis az orvos, hogy nekem mi lesz a jó? hallom hogy valaki már 6-7 foggátlót kipróbált és még mindig vannak panaszai.. ennyi erővel teljesen felesleges (a trombózist és daganatos megbetegedést eltekintve) a vizsgálat-vérvétel-.

édesanyámnak a foggátlótól lett trombózisa, más betegség nincs a családban. az orvosaim szerint szedhetek. na de mégis milyet?

2011. okt. 9. 18:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

hát igen, ez is azt mutatja, mennyire kiszámíthatatlan ez a dolog.

most orvost változtattam, mondom neki, hogy szedtem ezt a lindynette 20-ast is nem vált be, valami más kéne. remélem ő már jobbat ajánl. egyébként sok féle van? mert van olyan amiről még sosem használtam és csak 1 ember írta azt a márkát. lehet a kevésbé ismertek nem is annyira "egészségesek"? vagy ez mitől függ?

2011. okt. 9. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!