Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan foggátló, ami nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan foggátló, ami nem orvos ír fel?

Figyelt kérdés

úgy értem, amiért nem kell orvoshoz menni, csak a patikában ki lehet váltani, és nem kell vény hozzá?nem szeretnék dokihoz menni, nem is voltam még.

20Ł

2010. szept. 25. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs. Ahhoz, hogy megfelelő gyógyszert kapj, orvoshoz kell menned, és vérvizsgálatra is. Így megállapítják, hogy a te hormonszintedhez milyen fogamzásgátló a megfelelő.

Egyébként is tessék elmenni orvoshoz, húszévesen már bőven itt az ideje. Ne csinálj butaságot (most éppen arra készülsz!!)

2010. szept. 25. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen nincsen. Azt csak orvos írhatja fel, nem véletlenül. Ha nemi életet akarsz élni, kénytelen leszel hozzászokni, hogy rendszeresen járj a nőgyógyászhoz is. Már "csak" a rákszűrés végett is. És egyébként is, ha már 20 éves vagy, nem árt egyszer elmenni nőgyógyászhoz, hogy megnézzen.

Ne járasd ilyenen az eszed, hogy nem akarsz nőgyógyászhoz menni. Ez a te érdeked, a saját egészséged érdekében kell menned. Nem fog megenni. Onnantól, hogy nemi éelted van, nem lehet a nőgyógyászt sem kizárni. L/22

2010. szept. 25. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
*nemi életed
2010. szept. 25. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
van. inggomb a neve. a combod közé kell szorítani, s amíg az ott van, addig védve vagy:P na de viccen kívül, az én barátnőm is kiváltott egy fogamzásgátlót, orvosi vizsgálat nélkül, eredménye baba, aki a terhesség vége fele elhalt, és hadd ne meséljem, hogy szegénynek azóta se lehet gyereke... szóval ne szórakozz az egészségeddel.. menj orvoshoz, az a legbíztosabb
2010. szept. 25. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet kapni vény nélküli fog.gátlót

csak tényleg biztosabb a doki...:/

én is így voltam..vagyok

de tényleg jobban tenném ha mennék orvoshoz, az megnyugtatóbb is.

a kórházi nőgyógyász pedig ingyenes

úgyhogy jövőhéten, valószínűleg meglátogatom, és én is így iratom fel

15/L

2010. szept. 26. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!