Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan foggátló, ami nem orvos ír fel?
úgy értem, amiért nem kell orvoshoz menni, csak a patikában ki lehet váltani, és nem kell vény hozzá?nem szeretnék dokihoz menni, nem is voltam még.
20Ł
Nincs. Ahhoz, hogy megfelelő gyógyszert kapj, orvoshoz kell menned, és vérvizsgálatra is. Így megállapítják, hogy a te hormonszintedhez milyen fogamzásgátló a megfelelő.
Egyébként is tessék elmenni orvoshoz, húszévesen már bőven itt az ideje. Ne csinálj butaságot (most éppen arra készülsz!!)
Szerintem ilyen nincsen. Azt csak orvos írhatja fel, nem véletlenül. Ha nemi életet akarsz élni, kénytelen leszel hozzászokni, hogy rendszeresen járj a nőgyógyászhoz is. Már "csak" a rákszűrés végett is. És egyébként is, ha már 20 éves vagy, nem árt egyszer elmenni nőgyógyászhoz, hogy megnézzen.
Ne járasd ilyenen az eszed, hogy nem akarsz nőgyógyászhoz menni. Ez a te érdeked, a saját egészséged érdekében kell menned. Nem fog megenni. Onnantól, hogy nemi éelted van, nem lehet a nőgyógyászt sem kizárni. L/22
lehet kapni vény nélküli fog.gátlót
csak tényleg biztosabb a doki...:/
én is így voltam..vagyok
de tényleg jobban tenném ha mennék orvoshoz, az megnyugtatóbb is.
a kórházi nőgyógyász pedig ingyenes
úgyhogy jövőhéten, valószínűleg meglátogatom, és én is így iratom fel
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!