Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hűrom hónapja vettem be esemény utánit és megint
történt valami mit lehet tenni?
megint beveszel egyet ,vagy megvárod míg egy picit fejlődik és kikapartatod és akkor nem leszel több egy szimpla gyilkosnál...
2011. szept. 20. 23:14
Ha ennyire felelotlen vagy (tegyuk fel, hogy nem eroszakoltak meg), az orvos helyeben elkotnem a petevezeteked.
2011. szept. 20. 23:16
Szerintem mielőtt nemi életet élsz tanulj meg helyesen írni.
És olvass utána a védekezési módoknak!
2011. szept. 20. 23:38
"történt valami"
nem ez a legtalálóbb kifejezés arra, hogy szétkúrattad magad 12 éves aggyal.
2011. szept. 21. 00:13
Felírja megint a doki, de kár, hogy észt nem lehet receptre kapni, mert az sem ártana.
2011. szept. 21. 06:42
Mit lehet tenni? Megtanulni védekezni.Biztos,hogy találsz olyan orvost,aki felírja neked.Hogy káros lesz-e szervezetednek az mindegy neked,úgy látom.
2011. szept. 21. 17:36
Én komolyan nem hiszem el h ennyi a sok nem normái idióta fiatal!nekem eszem ágába nem lett volna 12 13 évesen lefeküdni akárkivel! én megvártam az igazit, jártam vele 1 évet és mikor tudtam h szeret és én is szeretem na akkor feküdtem el vele! majdnem 18 éves voltam! és szerintem egyáltalán nem szégyen ha valaki 18 20 évesen is szűz!de ha már egyszer szexelnek a tinik miért nem lehet védekezni??annyira sok a tini terhesség az abortusz meg a minden, annak meg akinek nem lehet annak meg a szíve szakad meg!! most nem kimondottam a kérdezőnek számon ezt az üzenetet hanem minden olyan tininek aki szexel h védekezzetek! és tudom h nem mindig a fiuk sőt általában nem a fiúk miatt lesznek ezek a dolgok!!nem akarok semmilyen vitát gerjeszteni meg semmi csak ezt már le kellet hogy írjam!
2011. szept. 21. 18:44
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:44!
Anyukám igazat adok neked!
A egy évet picit sokallom,de ezek szerint csak rajtad múlt a dolog és nem a pasidon...Én 2 hónap után megtettem volna,úgy ,hogy azt te is akard...Ugyan azt Én sem szeretem ha egyből megkapok valakit...kell a játék,kell a küzdelem... :)
2011. szept. 21. 20:01
Én is meg tetem volna 4 hónap után mivel együtt nyaraltunk, de nem!! és köszi h mellém állsz! a 18 44 voltam!:) mellesleg egy 21éves lány!
2011. szept. 22. 12:53
10/12 anonim válasza:
ha egyik szombaton két viszkivel kevesebbet iszol,simán marad pénzed kotonra. cigó vagy? akkor használd a tükör-sámli módszert.
A pasidat egy sámlira állítod,és bepucsítasz neki,közben tükörből figyeled... Amikor torzul az arca az élvezettől,akkor kirúgod a sámlit alóla...
2011. szept. 24. 16:23
Kapcsolódó kérdések: