Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónapja szedek Trinordiol fogamzásgátló gyógyszert. Mi történt? Eddig minden oké volt!
9 hónapja szedek Trinordiol fogamzásgátló gyógyszert. Az első hét hónapban a gyógyszert egyik héten este 9kor, a másik héten este 11kor vettem be. Legelső alkalommal csütörtökön jött meg, az azt követő hónapokban percre pontosan minden hónapban péntek hajnalban. Viszont 2 hónapja minden nap este 9kor veszem be a gyógyszert. Ma csütörtök este van és nagyon úgy néz ki, hogy meg fog jönni estére. Ugye nem lehet baj??? Nem lehetek terhes???
Nagyon félek:-(
Nem igazán értem, mi is a baj? Az, hogy nem péntek hajnalban, hanem csüt. este fog megjönni? Miért lenne baj?
Nem mindenkinek jön meg órára pontosan! Nekem sem! Én sem tudom mindig u.akkor bevenni, egyik héten 5-kor, másik héten 8-9-kor. Így nekem vagy szombaton délelőtt, vagy vasárnap hajnalban szokott megjönni!
Szerintem nem vagy terhes, és egyátalán nem gond, hogy most picit előbb jön majd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!