Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ez a szemcsepptől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a szemcsepptől lehet?

Figyelt kérdés

Kötőhártya-gyulladásom van, a szemészeten felírtak Tobrex szemcseppet, amiből naponta 5-ször kell cseppentenem.Szedek Tri-regol fogamzásgátlót is, már csak 2 szem volt hátra mikor megjött, akkor kb. 1 napja csöpögtettem a szemembe. A szemészeten mondták hogy antibiotikumot tartalmaz a szemcsepp. Szerintetek a szemcsepp miatt jött meg hamarabb, vagy esetleg az idegeskedés miatt( mert suli miatt elég ideges voltam)?

L20

2011. szept. 16. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
hátha a szemcseppet nem dugtad fel a puncidba akkor szerintem semmi baj
2011. szept. 16. 09:06
 2/4 Timi: ) ***** válasza:
Lehet van valami abban amit mondasz,mert az antibiotikum befolyásolja a fogamzásgátló hatását!Én mikor beteg voltam és antibiotikumot írtak fel figyelmeztettek,hogy a fogamzásgátló hatását némely esetben üti,addig míg szedtem a gyógyszert mellette védekeztünk gumival is,nehogy gond legyen.Ha a szemcseppet abbahagyod minden normális lesz,ne aggódj ezen!
2011. szept. 16. 09:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi.:) Csak azért is gondoltam hogy hatással van rá, mert a szemész külön fel is hívta a figyelmem, hogy antibiotikumot tartalmaz.
2011. szept. 16. 09:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Most néztem a fogamzásgátlóm tájékoztatójában a gyógyszereket amik csökkentik a hatását és ott van fertőzés elleni gyógyszerek (rifampicin, ritonavir, ampicillin, tetraciklin, és egyéb penicillinek). Tobrex szemcsepp pedig tobramycin-tartalmú ami antibiotikum.
2011. szept. 16. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!