Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naptármódszert alkalmazók! Ebből lehet baj?
Barátnőm ezt alkalmazza.
Nos a mensiének tegnap kellett volna megjönnie, de mindig késik neki, van mikor egy hetet is.
Ideges típus.
Vasárnap szexeltünk, nem élveztem belé, nem is tartott sokáig maga az aktus, elég hamar elmentem (hangsúlyozom hogy NEM BENNE), sztem 2 perc sem volt az egész, és nem is nyomtam be tövig.
Tudom, hülyék voltunk, mert védekezés nélkül, stb.
Így hogy mensije elott szexeltünk lehet belőle gáz?
Előváladék, stb, ez a pici is elég lehetett?
Mert egyenlőre nem tudjuk, hogy most megvegyem e a 72 órás tabit neki...
Egyszeri eset volt, én sem csináltam még ilyet, de gumi nem volt, és a csajszi kérte, akarta, hogy tegyem be, merthogy nem lesz gáz, ő ezt tudja....felelőtlenek voltunk, mindketten.
Fiatalok vagyunk még, eszünk ágában sincs a gyerek kérdés.
Bánom az egészet, hogy nem mondtam azt hogy nem nem teszem be neki...:S
Rendszertelen ciklusnál NEM lehet naptármódszert alkalmazni. Lehetetlen kiszámolni, mikor van peteérés. Tehát itt meg is bukik a dolog.
Egyébként sem a legbiztonságosabb módszer, de amúgy is csak azoknál működik viszonylag megbízhatóan, akiknek teljesen pontos a ciklusuk.
naptármódszer és megszakítás azoknak való, ahol nem gond, ha becsúszik egy baba
ha állandóan késik neki a menzesze, akkor tartok tőle, hogy nem tud számolni vagy tévesen a 28 napot veszi egy ciklusnak, holott lehet neki hosszabb a ciklusa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!