Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esely a terhessegre? Csak erdekelne, mert neki fogtam a naptarmodszert vezetni, es ha "szabad szerelem" van akkor ha a megszakitassal vedekezunk mennyi az eselye?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 17:20
1/10 anonim válasza:
a megszakitas nem vedekezes.Az ovszer,a tabletta stb a vedekezes!
2/10 anonim válasza:
ciklus.hu?
haaat...elvileg nem sok....mondjuk 1-20%. de nekem ez mar sok semhogy bevallaljam, de te tudod. szerintem csak akkor "vedekezz" igy ha nem vilagvege ha becsuszik 1 baba. maskepp nem eri meg mivel nem tul hatekony.
4/10 anonim válasza:
nagyíon sok, bármikor becsúszhat, vagy akár az előváladék is lehet olyan erőss, h. teherbe ess tőlle.
és ugyebár nem akarod szét 72 órázni magad, meg miníg azon izgolni, h. meg jön-e vagy nem jön-e
de ti tudjátok, mibe kerül venni óvszert, vagy akár tabit, vagy egyébb mást feltetetni, agy felhelyezni, de ti tudjátok, ti(azaz te) életed!!!:-)
5/10 anonim válasza:
50%? Szóval 2,5X annyi az esélye, hogy megszakítással teherbe essen valaki, mintha gyerekért csinálnák? :)
6/10 A kérdező kommentje:
De feltetelezem, ha menszesz par napja mult el. Mert itt olvasgattam, es sokan azt irjak hogy emnszesz elott par nappal s utana 2-3 nappal nagyon keves az esely a terhesegre!
2009. máj. 19. 17:30
7/10 anonim válasza:
Na igen..de a spontán peteérést se felejtsük el!Van 1-2 ismerősöm aki esett már ezzel a ,,védekezéssel'' teherbe.
Tényleg csak akkor csináljátok ha nem baj ha jön a baba.
8/10 anonim válasza:
kevés de becsúszhat éppen ezért nem ajánlott utánna meg jön a para h mi van terhes lettem?!
9/10 anonim válasza:
Ha be mered vállalni hát csináld! de nagy butaság
10/10 anonim válasza:
Amúgy én 18 éves korom óta megszakítással csinálom, némi kihagyással, amikor az aktuális barátnő gyógyszert szedett, de még nem lett gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!