Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egy szűz fiú tudja használni az óvszert?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 00:51
1/8 anonim válasza:
igen, minden bizonnyal kompatibilis egy szűz fiú műszerével is a gumi, de minden instrukciót megtalálsz a mellékelt tájékoztatókon. jah de figyelnie kell, hogy EU-szabványt vegyen.
3/8 anonim válasza:
Ha nem hülye a srác akkor tudnia kell használni ...
4/8 anonim válasza:
Egyetértek.
De láttam már olyan pasit, aki túl volt jópár csajon mégis olyan elcseszettül húzta fel a gumit, hogy a fejem is belefájdult :D tehát inkább egyénfüggő, mintsem attól függ, hogy valaki szűz vagy nem. Ja amúgy simán megpróbálhatja először egyedül otthon felhúzni.
5/8 anonim válasza:
Eu szabvány... már ilyen is van? Úristen.
legközelebb már kenyeret is úgy lehet a boltba venni ha az EU szabványos?
6/8 anonim válasza:
Az előző vagyok.
És tudnia kell használni. Amúgy nem használni kell azt, hanem feltenni, és levenni.
7/8 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy a fiu mikor még szűz biztos haznált már kotont..már azért is hogy milyen és hogy kell felhuzni..M mindig kaptunk a suliba "ajándékba" másnap már egyik fiunak sem voltmeg:)gondolhatod kiprobálták...Szóval tudja:)
8/8 anonim válasza:
07:56 - Sztem csak poénnak szánta, érezhető az irónia :P
Amúgy ha a srác nem tudja, rakja fel a csaj, ez lehet az előjáték része is, és az se árt, ha a csaj is tudja kezelni a gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!