Ha egy szűz lánynál katétert kell használni, akkor átszakad a szűzhártyája?
Figyelt kérdés
A lány azt mondta, hogy nagyon fájt neki, sőt, most is csípődik.2011. jún. 12. 15:57
1/10 anonim válasza:
Nem mert azt nem oda kell bedugni.
2/10 anonim válasza:
A katétert szerintem nem oda rakják, hogy átszakadjon...
3/10 anonim válasza:
Amindenit! Ezt nem tudni, hogy a katétert a húgycsőbe dugják és nem a hüvelybe!
4/10 anonim válasza:
lol... általános sulis biológia!!!! a katétert a vizelet kivezetésére használják. a vizelet a húgycsövön át jön, aminek semmi köze nincs a hüvelyhez!!!! a szűzhártya pedig a hüvelyben van. vond le a tanulságot.
5/10 anonim válasza:
A katéter máshova megy, egy kicsit a hüvelybemenet fölött van a hugyvezeték vége. És katéterezés után természetes, hogy egy darabig az kellemetlen. Bár nem lány vagyok katétereztek már meg, és az fiúknál rosszabb. Gondolj bele lányok esetébe 4-5 cm a hugyhólyagig, fiúknál 20-25 cm.
6/10 A kérdező kommentje:
Jaj, tényleg, bocsi, csak annyira ki vagyok készülve napok óta, hogy ez nem jutott eszembe!
Köszi a válaszokat!
2011. jún. 12. 16:07
7/10 anonim válasza:
A megoldást már leírták.
De nem húgyvezeték, hanem HÚGYCSŐ, kedves utolsó.
A húgyvezeték a vesét és a hólyagot köti össze.
8/10 anonim válasza:
ilyen részleteken ne akadjunk már fenn. nem kell itt tudálékoskodnod, mert unatkozol. feltehetőleg ha a kérdező még a húgyutak és az ivarutak különbségét sem tudja rendesen, akkor tökmindegy neki, hogy húgycső, vagy húgyvezeték.
9/10 anonim válasza:
"ilyen részleteken ne akadjunk már fenn."
Miért ne? Ha már fel akarod világosítani, legalább normálisan tedd.
10/10 anonim válasza:
Milyen hülye kérdés hogy katéter átszakitja a szűzhártyát.
A katét semmi képen nem szakitja át a szűzhártyát.
Mert a katétet a húgy csőbe dugják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!