Mi van ha lány és a fiú is szűz akkor muszáj gumit használni az első sexnél?
Hát az attól függ, akartok-e rögtön az első alkalommal gyereket.
Figyelj, amíg ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában, ne akarj szexelni.
Gondolom, nem szed a csaj / ha te vagy a csaj akkor te / három hónapja fogamzás gátlót.
:S
Ha más, megbízható módon védekezik, vagy szeretne babát, akkor nem kell.
De ha ennyire nem vagy képben, inkább hanyagold még az elsőt, és olvasgass felvilágosító oldalakat.
Miből gondolod, hogy nem kell óvszer?
A gumi nem valami extra, hanem alapvető dolog...
Hacsak, ahogy előttem is írták, nem akarsz gyereket. Az, hogy mindketten szüzek vagytok, csökkenti a nemi betegség kockázatát (hiszen elméletileg nem kaptátok el), de nem csak úgy lehet megfertőződni. Nagyon ritkán fordul elő, de akár egy fertőzött tűvel megszúrják, akármi. Nem is beszélve mondjuk a herpeszről, ami könnyen terjed, és a másik könnyedén lehet vírushordozó, anélkül, hogy tudna róla. Neked viszont kellemetlen perceket (heteket) jelenthet.
Gumi akkor nem kell, ha a lány egészen biztosan védekezik gyógyszerrel, és mindketten tuti tudjátok, hogy semmilyen betegségetek sincs.
Egyéb esetben mind a gyerek, mind a betegség kockázata fenn áll. (És itt nem csak az AIDS-re kell gondolni, azonkívül még van párszáz nemibetegség, ami ugyan nem olyan súlyos, de roppant kellemetlen lehet...)
Hát drágaság,ha eltudod tartani a gyereket,akit megnemzettél,akkor nem.Amúgy meg MINDIG védekezni kell.
(És ilyenkor képedek el....mert én lehet,hogy 14 évesen vesztettem el a szüzességem,de már akkor is természetesnek gondoltam,hogy védekezni kell.Ilyenkor jövök rá,hogy nem viccből mondják,hogy a szexhez kell egy bizonyos érettség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!