Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem szedni fogamzásgátlót. Még soha nem szedtem! Amikor beveszem az első szemet az már aznap hat? Cerazette a neve.
én is azt szedtem szoptatás mellett, egy hete hagytam abba, mert második babát szeretnénk:)
Szóval, nekem az orvosom azt mondta anno, hogy kb. 10 nap, mire hat, addig máshogyan kell védekeznetek.
manapság ilyen gyorsan hatnak?? én amikor 7 éve elkezdtem szedni akkor három hónapot kellett még máshogy védekezni...:S
a használati utasításban nincs benne?? vagy a doki nem mondta?? nekem ő mondta hogy mit hogyan kell!
A tájékoztatójában benne van:
"Várja meg a következő havivérzését. A filmtabletták szedése kezdődjék a természetes ciklusának az első napján (vagyis a menstruációs vérzés első napján). A 2.-5. napon történő kezdés megengedett, de az első ciklus alatt még barrier típusú (pl. óvszer) védekezés kiegészítő alkalmazása is javasolt a tablettaszedés első hét napján."
Olyan tabi már nincs, amelyik csak 3 hónap után véd!A legtöbb már az első szemtől védettséget ad!
Szülés után bármikor el lehet kezdeni ezt a gyógyszert, és folyamatosan kell szedni a 28 szemeket szünet nélkül. Nem kell megvárni a mensit. Azt írja, hogy 7 nap alatt hat.
De ez le van írva a betegtájékoztatóban, hogy mi van a szülés utáni szituációval.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!