Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban lehetek most? 10 napos késés.
Ezer és egy oka lehet a menstruációd késésének. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod :)
A legtutibb, ha elmész egy nőgyógyászhoz.
Kedves második, a kérdésére vár választ nem pedig vélemény, majd a gyerekedet neveld meg ne a neten keresztül akarj anyáskodni...
Nekem elég szabálytalan volt ilyen korban a menzeszem, volt h 12 napot késett. A legjobb ha veszel tesztet 1000Ft alatt kapsz, az majd megadja a kérdésedre a választ. :)
Nem is értem miért írta még senki:menj el dm be vagy rossmannba és vegyél terhességi tesztet.az nagyon pontos de ha nem vagy terhes akkor is kéne menned nődokihoz.
a tesz kb800-1200forint
Mivel védekeztek?
7.50
valakivel jól 1formán Gondolkodom
Ja és kérdező: ne vedd fel a piszkálódást én is voltam igy 16évesen és rendes ember lett belőlem:)
Ne oltsátok szegényt okosok inkább segíteni kéne!
Ámen!
Én mondjuk azt nem értettem soha h
"Jajj 18 éves kor előtt ne szexelj"
ha annyira fejletlen a szervezete a lányoknak akk miért menstruálnak egyáltalán?
Kérdező ha nem szakadt el az óvszer v tabit szedsz akk nincs miért izgulni, de a teszt a legbiztibb. Nemsokára nyitnak a boltok. :D
Ha az ovszert megfelelően használtátok ,akkor nem lehet nagy gond.
A teszt megnyugtat. Az idegeskedés, betegség, is befolyásolja a ciklust ,plusz a tied még rendszertelen is.
Szóval szerintem nincs para, de a teszt megmondja a tutit.
És ha mindig 5-8 napot "késik", akkor neked nem 28 napos a ciklusod, hanem vélhetően 35 körül, ez teljesen normális, és nem késés, hanem neked így természetes. :)
Baba meg nem lesz ebből, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!