Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vegyek 72 órás tablettát?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek 72 órás tablettát? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Elkezdtük óvszerrel majd lecsuszott, és azután annélkül folytattuk de a barátom egyáltalán nem élvezett el, miután kivette akkor sem. Viszont az aktus elég sokáig tartott,szoval előváladék került belém, és ráadásul még termékeny napokban is vagyok. Azon gondolkodom h vegyek e 72 órást,viszont ennek is rengeteg rossz mellék hatása van... :/
2011. aug. 8. 00:09
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
vegyél ha nem akarsz gyereket
2011. aug. 8. 00:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Még vélemények, irjatok minnél többen,please...
2011. aug. 8. 00:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp vegyél...Legközelebb pedig használjatok gumit,vagy ha nem akartok gumizni,akkor szedj fogamzásgátlót!
2011. aug. 8. 00:49
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nem élvezett beléd, nem értem h mitől lennél terhes..
2011. aug. 8. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
utolso:elovaladektol. tehulye! Vegyel csak tesztet, kerdezo. jobb a biztonsag. es nem olyan kellemetlenek a mellekhatasok. hamar tul vagy rajta.
2011. aug. 8. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem tesztet hanem 72 órás tablettát... :) Ja és vettem,remélem h hatni fog....
2011. aug. 8. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
hat ha termékeny napok, akkor vedd be. nem vagyok hülye. nagyon ritka, h vki előváladéktól teherbeesik. annak csak sikositó szerepe van, és a Cowper-mirigyek termelik.
2011. aug. 8. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Én biztos nem venném be. Szerintem ez csak városi legenda hogy az előváladéktól teherbe lehet esni. Max akkor lehet ha nem vették ki időben, de az már nem előváladék. Nálatok erről szó sem lehet, hisz el se élvezett a pasi. Emiatt hülyeség bevenni azt a sz.rt, de te tudod.
2011. aug. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!