Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek be esemény utáni tablettát?
Nagyon kevés, szóval szerintem ne vegyél be,de kérdezz meg egy nőgyógyászt.
orvostudakozó.hu
Szerintem menj felíratni az eseményutánit, és mondd el az orvosnak, hogy ilyen májbetegséged van, és ő megmondja, hogy mi lenne a legjobb az egészséged szempontjából. Egyébként ha nem vehetsz be esemény utánit, és véletlen terhes maradsz, akkor valószínűsítem, hogy az egészségügyi problémáid miatt az orvos terhességmegszakítást javasolna.
Mindegy, a lényeg, hogy ezt orvossal beszéld meg.
20:08 vagyok
még annyit, hogy érdemesebb személyesen orvoshoz menni, mivel interneten keresztül nem tudja úgy felbecsülni az orvos a kórtörténeted mint aki kézhez kapja vagy ismeri
Ha az alacsony hormontartalmú szereket nem szedheted a májad miatt, akkor esemény utánit sem, az nagy adag hormon egyben.
Beszélj erről szakorvossal.
köszönöm az eddigieket, esetleg, ha érdekel benneteket, az internetes doki a következőt válaszolta:
"Kicsi, de százszor inkább egy terhességmegszakítást vállalnék, mint a májproblémákra egy hormonális lórúgást."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!