Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vegyek be esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek be esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
Óvszerrel védekeztünk, mivel májbetegségem van és jelenleg nem szedhetek fogamzásgátlót, az óvszer elszakadt, amit csak a végén vettünk észre. A menstruációm után egy nappal vagyok, akkor történt az aktus, mekkora az esélye így a teherbeesésnek? Csak mert a májbetegségem miatt nagyon szigorú diétát kell tartanom, gyengébb gyógyszereket sem szedhetek, ez elég nagy rizikó lenne jelenleg az egészségem szempontjából, de ugyanezen okból a terhesség sem jönne túl jókor. Mekkora az esélye, hogy egy nappal a menzesz után terhes legyek? Ti mit tennétek az én helyemben?
2011. szept. 4. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Beszélnék a nőgyógyászommal. Ha kifogsz pár hosszú életű spermiumot akkor van esély
2011. szept. 4. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés, szóval szerintem ne vegyél be,de kérdezz meg egy nőgyógyászt.

orvostudakozó.hu

2011. szept. 4. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
rányomsz az orvos válaszolra és ott megtalálod.
2011. szept. 4. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj felíratni az eseményutánit, és mondd el az orvosnak, hogy ilyen májbetegséged van, és ő megmondja, hogy mi lenne a legjobb az egészséged szempontjából. Egyébként ha nem vehetsz be esemény utánit, és véletlen terhes maradsz, akkor valószínűsítem, hogy az egészségügyi problémáid miatt az orvos terhességmegszakítást javasolna.

Mindegy, a lényeg, hogy ezt orvossal beszéld meg.

2011. szept. 4. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:

20:08 vagyok

még annyit, hogy érdemesebb személyesen orvoshoz menni, mivel interneten keresztül nem tudja úgy felbecsülni az orvos a kórtörténeted mint aki kézhez kapja vagy ismeri

2011. szept. 4. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha az alacsony hormontartalmú szereket nem szedheted a májad miatt, akkor esemény utánit sem, az nagy adag hormon egyben.

Beszélj erről szakorvossal.

2011. szept. 4. 20:31
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigieket, esetleg, ha érdekel benneteket, az internetes doki a következőt válaszolta:

"Kicsi, de százszor inkább egy terhességmegszakítást vállalnék, mint a májproblémákra egy hormonális lórúgást."

2011. szept. 4. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, az esemény utáni az nem egy "játékszer".De tényleg nagyon-nagyon kicsi a valószínűsége.
2011. szept. 4. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
a gyerek is elég nagy rizikó.. én ink a gyógyszert választanám
2011. szept. 4. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!