Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor hány tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hány tablettát vegyek be ebbe a hónapba?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy most vettem észre, (a sok teendőm közepette nem figyeltem oda) hogy előző hónapba 21 helyett 22 tablettát vettem be. Megvolt a 7 napos szünet, és most ugye kezdtem el újra. Ebbe a hónapbe mennyit vegyek be? ugyanúgy 21-et, vagy 20-at mert előző hónapba több volt?
2011. aug. 3. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy 21-et. Amúgy abból sem lesz tragédia, ha csak 20-at veszel be, de mégis, hogy csináltad, hogy 22-t vettél be, mikor egy levélben csak 21 van?

Na, szedj be egy teljes levelet, aztán legközelebb figyelj oda :)

2011. aug. 3. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
szedjel 21 et es melleje, az az egy volt a biztositek :P
2011. aug. 3. 10:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért sikerült 22-t bevenni, mert egyszer régen olyan helyre mentem, hogy nem akartam, hogy megjöjjön és 3 hét helyett 4 hetet szedtem és azóta a 21 nap nem teljes levél, hanem 2ből áll össze. :)
2011. aug. 3. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Értem :D Szerintem legközelebb kezdj meg egy új levelet, amiből pedig már hiányzik, azt tedd el "vésztartaléknak"

(első)

2011. aug. 3. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!