Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vegyek esemény utáni tablettát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
Ma a barátommal megszakítással "védekeztünk".Tudom,hogy nem volt jó ötlet...Többször nem is fog előfordulni.Szerintetek vegyek esemény utánit vagy ne tömjem magam fölöslegesen hormonokkal?
2011. máj. 19. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
Várj kilenc hónapot, majd utána kiderül.
2011. máj. 19. 18:26
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem érdemes, mert az esély nem túl nagy, de a 72 órás meg igencsak árt a szervezetednek. Persze nem ártana tudni, hogy mennyi idös vagy, mióta van meg a menzeszed, menynire rendszeres, a ciklus hanyadik napján voltatok együtt - mert ezektöl mind függ, hogy van-e esélyed egy terhességre.
2011. máj. 19. 18:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Már mindent kiszámoltam és a naptári módszer szerint a 17.nap után vagyok védett.Ma pont a 17.napon vagyok.
2011. máj. 19. 18:37
 4/15 anonim ***** válasza:

Akkor érdemesnek tartanám az esemányutánit, mivel az ejakuláció első cseppje a legtermékenyebb, és ha az az egy csepp belédment, akkor könnyen megtermékenyíthetett, mivel nagy valószínűséggel ma még termékeny vagy.

Lehet, hogy káros az egészségre az eseményutáni, de szerinted az lenne a rosszabb dolog az életedben, vagy ha most terhes lennél. Ezt mérlegeld, hogy melyik a rosszabb lehetőség és úgy válassz.

Amúgy még valami, a megszakításos módszer előtt a párodnak volt ejakulácója? Mármint nemsokkal a behatolás előtt, pontosabban utolsó pisilés után.

Mert ha igen, akkor nagyon jó esélye van, hogy spermium került beléd.

2011. máj. 19. 18:57
 5/15 anonim ***** válasza:

Neked kell mérlegelni.

Nem mi fogjuk megszülni/abortuszra menni, ha esetleg rossz tanácsot adunk.

Ha pontos a ciklusod, akkor nem valószínű a terhesség.

2011. máj. 19. 19:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem volt ejakulációja az utolsó pisilés után.
2011. máj. 19. 19:05
 7/15 anonim ***** válasza:
17. nap még necces lehet, szal lehet érdemes tabizni.
2011. máj. 19. 19:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Attol is fugg hany napos a ciklusod. Nekem mindig van egy kis fajdalom amikor elmulik a termekenyseg a 15- 16 napon, de ez nem mindkinel van. szal nekem a 17 nap nem szokott az lenni, de azert az meg lehet paras masoknal.
2011. máj. 19. 19:36
 9/15 anonim válasza:
EGYÉRTELMŰ H VEDD BE!nincs azért ezekbe akkora hormontartalom,mint azt mindenki gondolja, persze sok van, és nem egészséges de egy terhesség alatt kb.20x 30x ennyi van benned 9 hónapig....szal biztos jobban megéri mint egy baba(persze csak ha nem akartok)ja és az orvosira járok, úgy mondom ezt..;)
2011. máj. 20. 01:33
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó: Megeszem a kalapom, ha te orvosis vagy. Összehasonlítani a terhesség alatt termelődő hormonokat egy esemény utánival...atyavilág...
2011. máj. 20. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!