Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek esemény utáni tablettát?
Figyelt kérdés
Ma a barátommal megszakítással "védekeztünk".Tudom,hogy nem volt jó ötlet...Többször nem is fog előfordulni.Szerintetek vegyek esemény utánit vagy ne tömjem magam fölöslegesen hormonokkal?2011. máj. 19. 18:22
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az "orvosis" csak logikusan nem tud gondolkodni, és úgy gondolja, hogy a terhesség (9 hónap, azaz 280 nap) alatt kap a szervezet összesen annyi hormont, aminek a 20-30-szorosa van EGY 72 órásban EGYSZERRE!
De azért ha tényleg orvosira jár, akkor nem ártana, ha kicsit többet foglalkozna a különféle hormonok hatásával a szervezetre, és akkor nem javasolna ilyen könnyen hormonbombát a kérdezönek.
12/15 anonim válasza:
Én nem venném be, egy ilyen alkalomtól baromi kevés esély van a bajra. Persze nem lehetetlen, de ennyi kockázat szerintem vállalható. Bár ezt neked kell mérlegelned.
13/15 anonim válasza:
de orvosira járok...és mért ne lehetne összehasonltani?az esemény utáni tablettában levonorgestrel van ami egy progeszteron származék és ugye progeszteron termelődik minden nőben minden hónapban és terhesség alatt meg pláne...utolsó előtti hozzászólónak, pedig nem teljesen értettem amit irtál,de biztos nem azt irtad, hogy egy ilyen tablettában 20x annyi hormon van mint amennyi felszabadul egy terhesség alatt összesen, mert akkor te nagyon nagyon el vagy tájolva....és nem könnyelműen mondtam, hanem azt mondom h nagyon nem egészséges de inkább egy ilyen, mint egy nem kvánt baba...
14/15 anonim válasza:
Azért baromság összehasonlítani, mert tök más a kettő.
Ennyi erővel akármikor adhatnánk a nőnek egy csomó hormont egyszerre, hiszen "terhesség alatt is termelődik, és akkor se árt"??
15/15 anonim válasza:
azért nem ezt mondtam,csak azt hogy egy terhesség azért jobban megterheli a szervezetet mint egy ilyen tabletta(amit határozottan mondok h nagyon egészségtelen)de ha valaki nem akar gyereket,nehogymár azért kelljen megtartani,mert ő nem akarja bevenni az egészségtelen tabit...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!