Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Nagyon. (Diane35? )
Figyelt kérdés
1-2 évig rendszeres kivizsgálás mellett szerintetek lehet szedni a Diane 35 fogamzásgátlót?? Az orvosom ajnálotta a bőröm miatt is egyben ezt a gyógyszert...2011. aug. 4. 18:03
1/7 anonim válasza:
Lehet!
Én is azt szedem, teljesen helyretett, később ha már úgy érzed, hogy sok volt, lehet ugyanilyen hatóanyagú, de kisebb dózisút szedni, ilyen pl a Yasminelle.
2/7 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm..:) mert sokan írták hogy csak fél évig érdemes szedni...meg nagyon erős.. meg minden rossz..:/
Neked segített? vagy te nem bőrhibára kaptad??
2011. aug. 4. 18:15
3/7 anonim válasza:
konkrétan nem arra, PCO-ra, de a bőrömet is nagyon szépen helyretette :-)
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én szedtem kamaszkoromban.Volt olyan orvos,aki utána a fejét fogta,hogy úristen,hogy szedhettem én azt 16 évesen.
Elvileg már elavult fog.gátlónak számít.Nekem egyébként anno 8 éve nem volt vele bajom,helyre rakta az arcbőrömet.24n
5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a segítségeket..:D
akkor kezdjem el vagy nem..? vagy esetleg a Dienille fogamzásgátlóról tudtok valamit?
2011. aug. 5. 11:48
6/7 anonim válasza:
nyugodtan kezd el szedni, nem véletlenül írta fel az orvos ezt a fajtát, semmi bajod nem lesz tőle
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben..köszönöm..:)
2011. aug. 7. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!