Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane35, tényleg rendbe hozza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane35, tényleg rendbe hozza a bőröm?

Figyelt kérdés
Az orvos Diane35-t írt fel a bőrömre. Azt hallottam, hogy pár hónap alatt szépen rendbe teszi, de olyanról is hallottam, hogy a gyógyszer abba hagyása után, még rosszabb lesz mint előtte volt. Ez valóban így van?
2010. dec. 10. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Kinek hogy reagál a szervezete. Csinált hormonvizsgálatot előtte?
2010. dec. 10. 23:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem csinált. Fogamzásgátlónak írta fel, ezelőtt Yasminellet szedtem de nem igazán volt jó számomra pont a bőröm miatt, ezután írta fel ezt.
2010. dec. 10. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem te írtál ki egy hasonló kérdést?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

2010. dec. 10. 23:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem. Én a fogamzásgátló hatásától nem félek. Inkább a mellékhatásoktól. Énis rengetek negatív dolgot hallottam róla
2010. dec. 10. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én Diane szedése előtt biztos ellátogatnék egy endokrinológushoz, aki csinál hormonvizsgálatot is..
2010. dec. 10. 23:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Én csak láttam a Diane35 hatását... 2 barátnőm is szedte - szintén a bőrükre kapták - nekik kicsit megbillenhetett a hormonháztartásuk, mert hirtelen hangulatválozásaik voltak, időnként agresszívek lettek - volt, hogy szabályosan erőszakkal kellett megvédenem magam.

Mikor abbahagyták, mindketten rendbejöttek.

Ha jól tudom, akkor max. 2-3 hónapig lehet alkalmazni pont emiatt.

Nem rémisztgetni akarok, de ezek szerint nem csak az én tapasztalataim voltak negatívak.

2010. dec. 11. 01:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Én azt szedtem 1 évig. A bőröm nem volt csúnya, de még szebb lett. Doki mondta, hogy váltanom kell és nem változtam meg.

Emberfüggő biztos.

2010. dec. 11. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!