Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane35 drazsé? Tapasztalatok, vélemények?
Én szedtem, de soha többet. Kb 8 hónap-ig szedtem, de nagyon nem ajánlotta nekem senki, a gyógyszerész is megpróbált lebeszélni... Ez egy elég régi gyógyszer, inkább ajánlok neked modernebbet, ami kevesebb hormontartalmú. Szerintem az is rendbe hozza a bőröd! Amúgy mellékhatásom nem volt tőle, csak beteg lettem és amiatt hagytam abba.
Utána felírták ennek egy újabb változatát: Dienille. Ettől meg nem jött meg egy idő után (kb szintén 8 hónap), szóval nekem ez sem vált be.
Amit merek ajánlani, az a Yasminelle, már majdnem egy éve szedem és nekem nagyon bevált, szintén ezt szedi két barátnőm is, akik szintén meg vannak vele elégedve.
Amúgy szomorú, de nekem sem végeztek soha semmilyen tesztet, mielőtt kiírták a gyógyszert.
Akkor nem sokat tudtam segíteni, mindenkinek máshogy reagál a szervezetére a gyógyszer. Igazából egyik se jó. :( De jobb megoldást még én sem találtam a babamentességre. :)
Bár ettől függetlenül a Diane35-öt senkinek sem ajánlom. Sok sikert, meg egészséget!
A Diane hormongyógyszer. Azért is ilyen olcsó, mert elsősorban nem fogamzásgátló. Az csak a mellékhatása (persze ettől ugyanannyira hatékony, mint bármely más fogamzásgátló készítmény!).
De szigorúan csak olyan nőknek szabadna felírni, akiknek hormonális problémájuk van. Erős szőrösödés, pattanások.
De ehhez meg kellene egy hormonvizsgálat...
És csak fél évig szabadna szedni.
Egyébként azért írják fel ilyen problémákra, mert ezeket általában a magas tesztoszteron szint okozza. A Dianeban levő ciproteron-acetát pedig antiandrogén hatású.
Viszont a Yasminellenek is van antiandrogén hatása.
Ha pont attól jöttek ki a pattanásaid, akkor az elég elgondolkodtató.
Lehet, hogy más fajta védekezési módszert kellene használnod. Ha pedig a tabi előtt nem voltál pattanásos, akkor várni, hogy helyrejöjjön a hormonrendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!