Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pharmatex hüvelytampont használnék, az hogy működne pontosan? Mi lesz vele?
Figyelt kérdés
felolvad, kijön magától, vagy mi lesz vele?
még nem vettem, tehát nincs használati utasítás, amit elolvashatnék! előre köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 9. 10:12
1/3 anonim válasza:
Hüvelytampon nem olvad, nem jön ki, nem folyik, nem büdös, nem csíp, épp ezért előnyösebb, mint a kúp/krém/tabletta. És biztonságosabb is, mert kémiai (spermicid) védelem mellett egy kis mechanikai védelmet is nyújt. Egy spermicid anyaggal átitatott szivacs, amit fel kell nyomnod a méhszájhoz, és 24 órán át védve vagy. Előtte és utána 2 órával csak vízzel szabad fürödni, és kerülni kell bármiféle tusfürdő, vagy más dolgok hüvelybe kerülését, nehogy rontsa a hatását. 24 óra leteltével ki kell bányásznod magadból, itt jól jön a kitartás meg izomzat :) Nekem nem volt gondom vele, de hallottam már olyat, hogy valaki bepánikolt, és végül nőgyógyász vette le. Hát nem kell pánikolni, csak ügyesen kell csinálni, esetleg a barátodat is megkérheted.
2/3 A kérdező kommentje:
ohh..hát köszönöm! ilyen széleskörű tájékoztatást se kaptam még így egybe! köszönöm
2009. ápr. 9. 10:23
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!