Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pharmatex hüvelytampont nehéz felhelyezni és kihúzni? (Mert úgy tudom nincs madzaga)
Azt csak fel kell tenni, ameddig tudod... Az feloldódik, nem lehet kiszedni.
16/L Honey
Igazad van, bocsi:)
A tampon eltávolítása:
legkorábban 1 órával az utolsó közösülés után, legkésőbb 24 órával a felhelyezést követően. Tanácsos guggoló helyzetben a mutató- és középső ujjat csipeszként használva kihúzni.
A tampon nem használható, ha sérült (száraz, feszes), ilyen esetben a készítményt cseréltesse ki gyógyszerészével.
A közösülés után közvetlenül kizárólag külső tisztálkodás megengedett, de legalább 2 órán át várni kell, mielőtt vízzel hüvelyi irrigációt végeznénk.
Mellékhatásként előfordulhat égő érzés, esetleg hüvelyfolyás. Ilyen esetekben a készítmény használatát fel kell függeszteni és a kezelőorvos tanácsát kell kérni.
16/L Honey
ezt elolvastam és elszörnyedtem :D
bocsi, én nemtudok hozzászólni, sosem használtam ilyet, de nemis fogok.
ez nem illúzióromboló amúgy? szex előtt még felnyomni magadnak vmit, aztán meg csipesszel piszkálgatni kifele? nem öli ez meg a szexet? van más egyéb foggátló is, ami kevésbé ilyen macerás :s
Ez nem öli meg a szexet.kiszedni végképp nem nehéz,csak angedd el magad és menni fog seperc alatt..tapasztalat
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!