Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hüvelytampont használtátok már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelytampont használtátok már?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható?Job,ha megszakításos lesz a vége,vagy nyugodtan el is mehet bennem a árom??Ára?Nem nehéz leszedni?Érezni sex közbe??
2010. ápr. 9. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:

fhúha....ez vmi új védekezőszer? hogykell használni? felkell tenni mint egy tampont és akkor az nem engedi át a spermát? vagy megöli? vagy hogy működik?

amúgy az óvszeren és a tablettán kívül, az egyéb védekezési módszerek nem annyira biztonságosak, megszakítással ajánlják őket

2010. ápr. 9. 10:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Aha,megöli,meggátolja a peteérést..Az a gáz,h én már soha többé nem szedhetek olyan,ami hormonális!:-(Alig maradt vmi normális védekezés.A gumit nem igazán szeretjük,spiráltól félek,és maradtak a spermicidek,ami meg nem annyora biztonságos ,meg macerás...Tök szar!Bevagyok pánikolva,hogy most mi legyen,melyik a legjobb!:-(
2010. ápr. 9. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:

A logika az, hogy ha a vér nem jön ki belőled a sperma sem megy be? :D

Az üvegfal a legjobb védekezés, vagy 100 km.

2010. ápr. 9. 11:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó lenne,ha olyanok írnának,akiknek van vmi eszük is...meg persze tapasztalatuk!Köszi
2010. ápr. 9. 11:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Akár a krémet, vagy a tablettát, ezt is a hüvelybe kell felhelyezni szeretkezést megelőzően. A krémhez hasonlóan azonnali, de hosszabb, 24 órás védelmet nyújt. A tampont legfeljebb egy napig használhatod. Legkorábban az utolsó együttlét után egy órával távolítható el. Szeretkezés után kizárólag külső tisztálkodás megengedett, a hüvelyöblítés tilos, akár a krém esetében is.

Előnye: hosszan tartó védelem, egy egész napra. Enyhe fertőtlenítő hatása is van.

Hátránya: az érzés zavaró lehet, de idővel megszokható.

Ára: hatos csomagolásban kb. ezer- 3ezer forint közötti áron kapható.

mellesleg 11:00-ás voltam. :P

2010. ápr. 9. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:

hát sztem ez nemvolt neki túlnagy segítség, h a betegtájékoztatóban leírtakat ide másoltad neki. tapasztalatokra volt kíváncsi, nem a betegtájékoztatóra.

én csak annyit tennék hozzá, h én nem bíznék ebben sem, mint ahogy a pharmatex tablettában és krémben sem bíztam.

szóval sztem peteéréskor mindenképpen megszakítással csináljátok...a terméketlenebb napokon pedig talán mehet a normális szex is.

2010. ápr. 9. 11:12
 7/10 A kérdező kommentje:

11:12-es,igazad van.Olvasni én is tudok!:-D

Ha van vkinek tapasztalata kérem,hogy írja le!Köszönöm!

2010. ápr. 9. 11:15
 8/10 Andrewka ***** válasza:

Hát én nem sok jót látok ebben a módszerben. Igaz fiú vagyok. De mondjuk nekem nem egyszer volt olyan h a párom méhszájáig hatoltam be. Akkor hova lesz az a tampon? Szerintem a gumi a legjobb ebben az esetben még ha mecerás is egy kicsit. Vagy a párod elkötteti az ondóvezetékét.

22/f

2010. ápr. 9. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Még nem használtam ilyet... 27/f :D
2010. ápr. 9. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Bevallom és sem igen használtam még ilyet, de ha meggátolja a peteérést, akkor hormonális, de gyanítom ez csak egy sima spermicid és nem állítja le a peteérést, csak simán spermaölő. Én is azt mondom, amit valaki más már említett, peteérés idejében megszakítással, máskülönben szerintem mehet a szex normálisan is.
2010. ápr. 9. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!