Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert tudtok ajánlani a méretemre?
A farkam mérete: 26.5/6 (cm)
Bunkók hanyagoljanak.
17F
Hú én biztos elájulnék... Hol is laksz? :)
L/15
Aszongya bunkók kíméljenek, mindezt egy olyan nyilvánvaló kamuzással fűszerezve h. az már elképesztő :), sőt kihívó h. legyünk bunkók :D :D
Grat. Nudli....
Olvastam, hogy a legtöbb nő a középkategóriásnak száitó péniszméretet kedveli (15-18 cm).
Meg az én eddigi partnereim is tökéletesnek tartották az én méretemet(középkategória)
(ami kellemetlenül kicsinek számit az a 8cm alatt, mivel akkor még nem éred el a nő érzékeny részeit, 8-14 megfelelő, 15-18 középkategória, 18-on felül már nagynak számit )
Nem nagy ügy.. Az enyém is kb 30cm...
persze csak akkor, ha a seggem lyukától mérem...
Te honnan????
Küldj már képet :P a legnagyobb amit láttam az kb 22cm volt. Látványra jó volt , de szexnél...pf :D
18 L
Draught:
Nyugi nem rossz indulatból mondtam,és nem hurrogtalak le!:D
Csak kijavítottalak kicsit.:P
Hajdú-Bihar megye.
És hát járok kondiba, de szerintem elég kicsi az esély rá hogy az egész országból pont te lennél az :)) Aztán ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!