Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínű a terhesség?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretetlenünk és kipróbáltuk milyen gumi nélkül, még ez ejakulációm előtt kivettetem. Nagyon idegeskedik hogy terhes lesz, tudom az elő nedv is tartalmaz ondót. Én úgy gondolom, hogy ettől még nem lesz terhes, de Ő nagyon fél, és esemény utáni tablettát akar bevenni. Ti mit csinálnátok a helyünkben?
(Olyanok válaszát várom akiknek az IQ hányadosuk nem a fel alját verdesi!)
2011. aug. 1. 13:54
11/14 dukai regina válasza:
Hát nem mi9nmden esetben lehet terhes mert ha nem mentél el akkor nem biztos de gumival is lehet teherbe esni ha kiszakad és nem veszitek észre semmi sem biztos de ha nem jön meg neki akkor vesztek egy tesztet ha pozitív lehet kapni olyan tablettát amit ha bevesz akkor elmegy a gyerek még időben próbáljátok meg de szerintem nincs baj annyira ne parázzatok mert késhet ha nagyon paráztok 16/L
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kedves, aranyos válaszadónak a véleményt. Megoldottuk a helyzetet, elmentem az orvoshoz kiírattam és bevette az első tablettát. Mert nagyon ideges volt. Hát reméljük így már tényleg nem lesz terhes. De szerintem amúgy sem lett volna.
Köszönöm még egyszer mindenkinek.
2011. aug. 1. 21:26
13/14 anonim válasza:
Azért az nem úgy működik,hogy lehet kapni egy tablettát,amit ha bevesz,elmegy a gyerek.Magyarországon még nincs engedélyezve mindenhol,így nem biztos,hogy hozzájutna.Meg beveszi,azt elmegy a gyerek???Szerinted ez ilyen egyszerű és nincs is gond?Mert a mondatodból úgy hangzott.Tudod te,milyen szenvedéssel jár?Rosszabb majdnem,mint az abortusz....
14/14 anonim válasza:
Ha meg az esemény utánira gondoltál,az már nem hat pozitív tesztnél.Ugyanis annak az a célja,hogy megakadályozza a beágyazódást.Beágyazódás után már felesleges beszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!