Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valószínű a terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínű a terhesség?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel szeretetlenünk és kipróbáltuk milyen gumi nélkül, még ez ejakulációm előtt kivettetem. Nagyon idegeskedik hogy terhes lesz, tudom az elő nedv is tartalmaz ondót. Én úgy gondolom, hogy ettől még nem lesz terhes, de Ő nagyon fél, és esemény utáni tablettát akar bevenni. Ti mit csinálnátok a helyünkben?

(Olyanok válaszát várom akiknek az IQ hányadosuk nem a fel alját verdesi!)

2011. aug. 1. 13:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az előváladéktól is lehet terhes, ráadásul nagyon nehéz önuralmat tartani és kivenni ejakuláció előtt. Ne kockáztassatok. 100 nőből 35 így esik teherbe.
2011. aug. 1. 13:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha épp a tüszőrepedés környékén sikerült ezt a mutatványt véghezvinni, akkor van némi esély a terhességre.

Hány naposak a ciklusai? Hányadik napon történt az eset? (A ciklus első napja a vérzés első napja.)

26/N

2011. aug. 1. 13:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Védekezés nélkül mindig van esély a terhességre (még az óvszer és a fogamzásgátló sem nyújt 100%-os védelmet).

Ahogy más is írta, 100 nőből 35 teherbe esik így.

Az egyik kockázati tényező, hogy lehetett spermium az előváladékban, a másik pedig, hogy a barátnődnek ovulációja is lehetett. Az ovuláció a 12-18. napon lehet (átlagosan 14.-gyel szoktak számolni, de nem sok embernek olyan pontos a ciklusa), azonban bármilyen nagyobb lelki hatás, akár az orgazmus is kiválthat ovulációt- szóval nem lehet tudni, nem volt e éppen neki is, annak ellenére is, ha mondjuk a ciklusa nem ott tart.

Én inkább vennék be esemény utánit, minthogy nem kívánt gyerek/abortusz legyen a dologból.

És ezentúl SOHA többé ne csináljatok ilyet, egyetlen pillanatra se tedd be neki óvszer vagy fogamzásgátló nélkül.

2011. aug. 1. 14:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Mikor kell megjönnie a bajának?Mert ha nemsokára vagy most múlott el akkor kisebb a valószínűsége h baj lehet.Amúgy vegyetek pharmatexet ha úgy akarjátok csinálni gumi nélkül.Most tudom h megsértődsz majd,de azért te írod azt hogy csak az írjon akinek az iq-ja...pedig szerintem pont te vagy akinek lehetett volna annyi esze hogy nem szórakozik ilyennel,ugyanis ez a módszer korántsem veszélytelen és nem biztos h a barátnőd át akarna élni egy abortuszt,ami után még lehet gyereke sem lehet,szóval szórakozzatok csak,igazad van,mert igen úgy a legjobb...legalább annyi eszetek legyen h írasson tabit vagy mással védekezzetek.
2011. aug. 1. 14:08
 5/14 A kérdező kommentje:

Ezen a héten Csütörtökön kell neki megjönni.

Ez volt az első és utolsó alkalom hogy így csináltuk.

Elélvezni valóban nem élveztem el, türtőztettem magam.

2011. aug. 1. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Nos!Kössz a kulturált választ,azt hittem majd kikelsz magadból.Ha most kell megjönnie valószinüsítem nem lehet baj,bár lehet lesz aki megcáfolja neked és leirja hogy pont ilyen időben esett teherbe,de elég kicsi a valószinűsége.
2011. aug. 1. 14:16
 7/14 anonim ***** válasza:
UI:Vannak már nagyon jó tabik,kérjen olyat ami jó de olcsó,van a nuvaring hüvelygyűrű is ez helyileg alkalmazott fogigáltló és van a pharmatex is,azt azok hazsnálják akik nem szedhetnek tabit,igaz jobb azt is megszakitással viszont nem mindegy h ha be is jut kis valami a pharmatex kinyirja(spermaölö)vagy nincs semmi második védelni vonal,óvaszer a másik...hát ismeeerősnek pont 2 napja szakadt ki,szóval az se életbiztosítás.
2011. aug. 1. 14:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Én a helyében nem vennék be tablettát, nem olyan egészséges dolog az. A szüleim szerint sem lesz terhes, Ők is így csinálják, anyukám soha nem szedett fogamzásgátló és egyéb tablettát.
2011. aug. 1. 14:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Mondhatom jó kis szülői példa, gratulálok.
2011. aug. 1. 14:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehet terhes,szóval jobb lenne az esemény utáni tabi...Amúgy attól,hogy anyukád nem lett így terhes,az nem garancia arra,hogy a barátnőd sem lesz/lett.Valaki könnyen teherbe esik,valaki nem...
2011. aug. 1. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!