Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bogyózom, első levélen vagyok túl. Együtt voltam a barátommal, elment bennem, így nem valószínű a terhesség ugye?
Tegnap úgy ahogy megvolt, ma reggel együtt voltam párommal, elment bennem. A bogyó ekkor is hat, jól tudom ugye?
Tudom, fertőzés veszély nagyobb, de ő is tiszta volt, én is, nem valószínű, hogy bármit elkaphattam volna tőle.
Csak azért kérdezem, mert ugye menzesz alatt gumival célszerű, tisztább is, de elvileg ilyenkor is véd a bogyó. Viszont ha belegondolok, akkor ilyenkor olyan, mintha kihagynék bogyókat. És általában ilyenkor könnyebben esnek teherbe azok, akik abbahagyták a bogyó szedését. Vagy túlkombinálom az egészet?
Rendesen szedtem, 1x vettem be másfél órával később csak.
2. válaszoló... nem, az ma a 2. kérdésem, a másik az volt, hogy tisztaságival elvagyok, miközben megvan, és furcsállom. De ilyen jellegűből ez az első mióta itt vagyok:)
Ezt havonta legalább háromszor megkérdezik. Nem írt ki párat, amikor feltetted a kérdést?
Egyszer még a hatásmechanizmust is leírtuk.
Én is pont ebben a helyzetben vagyok!Első levél után megjött rendesen, aztán megtörtént az aktus, és most fogom abbahagyni a második levelet, de eléggé beparáztam. még van 3 db bogyom, aztán reménykedem hogy megjön! aggodom amiatt is, mert eléggé magamba tudom beszélni a dolgokatt, ls félek hogy állterhességig is eljuthatok, őrjítő!...
A szünetmentes időszakban is teljes védelem alatt állsz, ne aggodj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!