Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek elmerjem kezdeni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmerjem kezdeni a fogamzásgátló szedését mától? Még soha nem szedtem, és félek, hogy meghízom tőle

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, 1 éve van barátom, nemrég voltam először nőgyógyásznál, aki irt fel gyógyszert. Sosem szedtem előtte, most is sokáig tartott, míg rávettem magam, mert nagyon félek, hogy meghízhatok tőle. Rendszeresen futok, ált egy héten 4szer fejenként 10 km-t. Ma jött meg a menstruációm, elvileg mától kéne kezdenem a tablettát, de a következő hónapban dolgozom és előreláthatólag jóval kevesebb időm lesz a futásra.

Cypromix-ot írt fel az orvos, szerintetek mit tegyek, várjak még egy hónapot a szedésével, amikor már ugyanúgy tudok futni vagy kezdjem el most? hízni semmiképp sem szeretnék.

Köszi előre is

2011. júl. 31. 12:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
fogd már fel, hogy nem fogsz a mai, alacsony hormontartalmú tablettáktól hízni.....de ha ilyen ostoba vagy akkor ne szedd...nem lehet erre mit mondani...
2011. júl. 31. 12:59
 12/22 anonim ***** válasza:

Kedves alig 38%, ha valaki itt ostoba, akkor az nem a kérdező...

Neked vagy tablettagyárad van, van függő lettél, annyira kampányolsz mellette. Hidd el, nem mindenki akkora "kefegép", hogy feltétlenül erre a módszerre legyen szüksége, sokminden más is létezik.

Te csak csináld, ahogy akarod, de ne gondold, hogy a tied az egyedüli üdvözítő megoldás és aki mást gondol, az a hülye...

2011. júl. 31. 13:13
 13/22 anonim ***** válasza:

Az,hogy ezek a mai fogamzásgátlók már nagyon minimális hormontartalmúak, erre azt kell,hogy mondjam,hogy kamu.

8év alatt többfélét is szedtem,volt olyan,amit 35éves szült nőknek találtak ki,a doki simán felírta nekem 17 évesen.Kár hogy akkor még se anyám,se én nem tudtunk semmit a fog.gátlókról...

Ha te már voltál anorexiás,akkor örülj neki,hogy olyannyira jól van a szervezeted,hogy még van menstruációd.Én mondjuk a józan paraszti eszemmel,annyit fűznék hozzá,hogy eléggé felborítja a ciklust,ha abbahagyod a fog.gátlód és anorexiás múlttal,hát én biztos nem szedetném a lányommal.

2011. júl. 31. 13:28
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

nem, nincs tablettagyáram, és kefegép sem vagyok...szánalmas a reakciód, én mondtam, hogy azt csinál amit jónak lát, csak elmondtam az én álláspontomat -.-

ha neked az jó, amit te csinálsz, csináld! nekem ez a jó! és még soha semmi bajom nem lett tőle, pedig nem most kezdtem szedni, elhiheted. ha csak kb 1 hónapja szedném, nem ez lenne a kommentem. Mindegy mindenki azt hisz amit akar! "Aki hülye haljon meg" címszóval....

2011. júl. 31. 13:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem borította fel, sőt, nekem azért kell szednem, hogy egyáltalán rendes legyen és megjöjjön! sjanos nem tudom mitől van, de ég nem szedtem, mindig! vagy nem jött meg 1-2-3 hónapig, vagy 2 hetente jött meg. Mindenre megvizsgáltak. Sajnos szednem kell, hogy rendbe hozza.
2011. júl. 31. 13:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Te csak elmondtad az álláspontodat, ja: "ha ilyen ostoba vagy akkor ne szedd...nem lehet erre mit mondani..." Bár tudom, hogy nehezen dolgozod fel, de ha valaki itt primitív és szánalmas, az úgy tűnik, nem én vagyok, ezt folyton bebizonyítod és mindig tudsz rátenni egy lapáttal...

"Aki hülye, haljon meg..." Milyen virágot szeretnél?

2011. júl. 31. 13:46
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
de nagyra van magával valaki :DDD ezen csak szórakozni lehet :D
2011. júl. 31. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen, vannak olyan emberek, akik egy szituációban fordítva viselkednek, mint az normál helyzetben elvárható lenne. Te például szórakozol a saját beégéseden, de ez már a pszichiátriai kórképek egyik válfajába tartozik és ebbe most nem mennék bele, mert már messze meghaladja az általad feldolgozható információanyagot.

Kérlek ne erőlködj tovább, még megárt.

2011. júl. 31. 13:55
 19/22 A kérdező kommentje:

:)

és ha azt csinálom, hogy elkezdem szedni és amint észreveszem, hogy valami mellékhatása van (főként hízás), akkor azonnal abbahagyom időtől független?

2011. júl. 31. 13:59
 20/22 A kérdező kommentje:
úgy értem az mennyire okoz nagy zűrzavart?
2011. júl. 31. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!