Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elbizonytalanodtam, Melyiket válasszam?
sajnos ez manapság teljesen átlagos, hogy addig jópofiznak a pasik míg meg nem döngetik a csajt... ismerek konkrét példát is ilyenre...(konkrétan nem kereste a csajt miután megdugta, és egyszer kb. 2 hét után azt mondta a csajnak telefonba hogy neki ez nem megy és szakít. Szegény csaj azóta is szenved ennek az emlékétől)
De lehet a helyedben lefeküdnék a zenész csávóval, de nem szakítanék a pasimmal, pont azért mert ő is megcsalt, ráadásul 3szor... Bár ez lehet rossz tanács, és csak a makacsság beszél belőlem...
Köszi a válaszod!!Sajnos én is hallottam már ilyenről és ettől félek h nem őszinték az érzelmei irántam, képes lennék szakítani miatta!!!
Gondoltam arra h lefekszem vele de idővel és még nem szakítok a pasimmal de így nem lehet hogy ő megcsalt és én is mert akkor ugyanolyan leszek mint ő!
Sokat megbocsájtottam neki már sajnos és azért zavarodtam össze hogy lehet most elhagyhatnám és boldog lehetnék a másikkal aki talán:D nem ver át!!!Köszi válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!