Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy esemény után az ecetes tampon kiöli a spermákat?
"pl.a joghurtos tampon is igen is hatásos, persze másra, a hüvelyflóra helyreállítására"
hát igen, ez a lényeg, hogy az másra jó! egyes marad.
Én már meg sem lepődök az ilyen kérdéseken. ami a tinik szexuális felvilágosultságát illeti manapság, haladunk vissza a középkor felé.
édeske! olyanról, hogy gumióvszer hallottál már? egyáltalán olyanról, hogy ésszerű védekezés a nem kívánt terhesség ellen? de azt tudod, hogy az ecetes tampon jó terhesség kiküszöbölésére. foglalkozz inkább a leckével, vagy menj aludni, és ajánlom a felvilágosító kiadványokat, már ha tudsz olvasni.
ti normálisak vagytok? hátha összeszed szerencsétlen valamit...
inkább az esemény utáni tablettát ajánlom, van 48 órád hogy bevedd, ha jól tudom van valami 72 órás szabály is, de abban már nem vagyok biztos, menj el a közeli gyógyszertárba és kérj esemény utáni tablettát, az tuti beválik, és ha a sperma átjut a méhszájon akkor az ecetes/citromos tampon semmit sem ér
a hülye lúgos kémhatású a citrom pedig savas, a kettő pedig semlegesíti egymást, úgyhogy nem a legegészségesebb, ami pedig a kólát illeti, ti nem vagyok komplettek...
Az a baj, hogy az ilyenek fognak szaporodni!
Aki pedig normálisan védekezik, az nem.
Az ecet nem megy be a méhedbe a tamponról a sperma után!
Amúgy pedig tényleg öli a spermákat - de a tejsav épp annyira öli, ami amúgy is ott van a hüvelyedben! A spermák azért sprintelnek, hogy ebből a durva közegből mielőbb a méhbe kerüljenek. És elég, ha egy túléli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!