Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Terhes lennék? (bővebben)
Figyelt kérdés
11 napja együtt voltam a párommal, azt mondta majd vigyáz, és meg is nyugtatott hogy nem élvezett belém, de azóta félek. pár napra rá fura szúró érzést észleltem a méhemnél, a melleim is fájtak, de szerintem csak nőnek, szokott ilyen lenni 2-3 havonta, 16 vagyok. nagyobb is lett az alsó hastájam, fél - 1cm-re gondoljatok csak, talán csak oda híztam volna kicsit? épp azt olvastam, hogy az óvatosság nem lehet 100%-ig biztos, mert az előváladékot nem tudják kontrollálni. szerintetek?
Minek bunkózni? Talán azért, mert meg kéne tanulni védekezni.
2011. júl. 18. 12:47
12/17 anonim válasza:
a megszakitás is védekezés, az más kérdés h vállalni kell az esetleges következményeket..
2011. júl. 18. 12:51
13/17 anonim válasza:
Az NEM védekezés!
2011. júl. 18. 12:51
14/17 anonim válasza:
A megszakításos közösülés orosz rulett, nem védekezés, mert akkor ennyi erővel az imádkozás is védekezés volna! "Másfél hónapos terhes?! :O De én kértem a Jóistent, előtte is és utána is, hogy óvjon meg! :O"
XD XD XD
2011. júl. 18. 13:34
15/17 anonim válasza:
-.-' Aki hülye, haljon meg, vagyis essen teherbe, erre nem lehet mást mondani. Az egy dolog, h a barátod felelőtlen, de neked nem kell feltétlenül az ő példáját követni. Habár... egy másik igaz mondás: zsák a foltját...
21L
2011. júl. 18. 13:58
16/17 anonim válasza:
VÉDEKEZÉS!! - ismered/ ismeritek ezt a szót???
még védekezéssel sem lehet 100-ig elkerülni a nem kívánt terhességet, nem hogy még védekezés nélkül:S
és igenis simán lehetsz terhes, mivel az előváladékot nem tudják kontollálni és abban simán lehet sperma és elegendő ahoz, hogy 9hónap múlva anya legyél... hát brávóó
2011. júl. 18. 23:16
17/17 anonim válasza:
túlreagáljátok a dolgot.. HA van benne spermium, akkor is, sok minden kell ahhoz, h teherbeessen.. azoknak elég gyorsaknak kell lenniük, a lánynak peteérése kell, h legyen, mert ha nincs érett pete, akkor mit termékenyit meg? orvostól az adat, h olyan mint a spontán peteérés, 0,1 %-ban fordul elő. félreértés ne essen, aki használhat más módszereket, valamint nem huszonéves, hanem kevesebb, az hasznaljon gumit, vagy tablettát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!