Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a barátmöm terhes amiért nem a menszesz elsö napján kezdte el szedni a fogamzasgátló tablettát?
Jaj ne ijesztgesd már szegényt :D Sose hallottam még olyanról, hogy 8. napon kell elkezdeni, a barátnőd nagyon félrenézte. AKkor kell elkezdeni a 8. napon ha már a 2. hónapnál jár a szedésben, amúgy legkésőbb az 5. napon lehet elkezdeni. Szerintem várjatok még egy hónapot.
És amúgy ha már véd és rendesen szedi, kemény 0,1% az esélye a teherbeesésnek.
Azért nézte be a barátnőd mert nem a menstruáció utáni 8. napon kell beszedni, hanem miután elfogyott egy levél 8 napot várnod kell és ha megjön ha nem, a 8.napon (az abbahagyás után) újra el kell kezdeni szedni . :)
Ha jóval a menstruáció után kezdi el, IGEN, van rá esély h könnyebben bekapja a legyet.
Most néztem meg a neten, hogy a Laurina betegtájékoztatójában ez van. Ez alapján egyértelmű, hogy az első napon kellett volna elkezdeni szedni.
"3.2 Az első csomag Laurina elkezdése
- Ha az előző hónapban nem alkalmaztak hormonális fogamzásgátlást
A Laurina szedését a havi ciklusának első napján kell elkezdeni, vagyis a menstruációs vérzés első napján."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!