Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy este alatt a barátom többször belém élvezett. Utána rá két napra beszedtem egy eseményutánit. Lehetek még terhes? Még lent
Mármint azt tudom,hogy egy ilyen tabletta nagy valószínűséggel megoldás a dologra,de kis százalékban még előfordulhat a terhesség. De úgy értem,hogy mivel többször élvezett belém,így esélyesebb,hogy teherbe esek?
Légyszi,csak normális válaszokat,tudom,hogy mekkora felelőtlenség volt,sokat ittunk,de ahogy lehetett korrigáltuk....nagy lecke volt ez....
Ahogy használtad, az olyan 60%-os hatásfokot jelent.
Mivel össze is keveri a vérzésed, nem tudni, hogy mikor kellene megjönnie.
Szerintem 2 hét múlva tesztelj.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Az oltásokkal nem kell törődni,gondoltam,hogy lesznek itt olyan atyaúristenek,akik még soha az életben nem hibáztak semmiben. Jó nektek,gyerekek :)
Mondjuk névtelenül én is könnyen oltogathatnék bárkit.
Amúgy kértem,hogy,hogy normális válaszokat írjatok,hát egy-két esetben ez nem jött össze,számítottam rá,hogy lesznek ilyen gyökerek. Amúgy tudom,hogy én is az vagyok,mert óriásit hibáztam/hibáztunk a párommal,de szerencsére vannak még olyan tökéletes emberek a világban,akik még sosem hibáztak nagyot ;) (LOL....)
A normálisoknak: a tabletta hatékonyságát tudom,amúgy igazán attól félek,hogy mivel többször ment el bennem,így tényleg nagyobb az esélye,hogy terhes leszek.
Legszívesebben én is írnék ide pár dolgot, ami megdöbbentett a történetedben...de én úgy látom, h ez örök tanulság neked így nem papolok. Ha komolyan veszed akkor ez az esemény egész életedben kísérteni fog és arra int h ne tégy többet ilyet.
Őszintén kívánom ,hogy ne legyen baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!