Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kicsi a péniszem átmérője, eddig minden óvszer lecsúszott róla. Milyet vegyek, vagy mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 15:10
191/205 anonim válasza:
ugye? : D hát és még ha a többség legtetején lennél? a legjobbak közt... :P
192/205 anonim válasza:
:Dna akkor az lennék,ami a keresztnevem:D
193/205 anonim válasza:
ergo megmaradsz egy átlagos Dávidnak : D vagy átlagon felüli? :P
194/205 anonim válasza:
:D nincsbennem átlagon felüli:S:D
195/205 anonim válasza:
jajmár, ne kritizáld magad. :) más már rég elkérte volna pl. az msn címem ---> átlagon felüli vagy, mert te nem. van benned tartás, így mondják? : D najó, nemértek a bölcselkedésekhez :S
196/205 anonim válasza:
MÁR NEM AZÉRT,DE TE MAGAD MONDTAD H ITT AKARSZ BESZÉLNI:D
197/205 anonim válasza:
:| hát nekem tökmindegy, mehetünk máshova is : D de nem ezt mondtam, hanem azt, hogy felőlem írhatunk itt is, ha a minipéniszű egyént nem zavarja : D hú te lehet elolvasott már mindent :O
199/205 anonim válasza:
hát az úgy nemjó, ha látja. :O gyáááá. : D na spuri máshova : D
200/205 anonim válasza:
küldtem egy üzenetet,nemtudomhova,asszem emailedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!