Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kicsi a péniszem átmérője, eddig minden óvszer lecsúszott róla. Milyet vegyek, vagy mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 15:10
111/205 anonim válasza:
5000 lesz xD előbb a pénz, aztán a pont : D
112/205 anonim válasza:
végülis csak 12000 egy normális prosti,azthiszem kijövök belőle:D
113/205 anonim válasza:
nana válogasd meg a szavaidat, nem vagyok prosti. grrr.
-.-
114/205 anonim válasza:
nemis aztmondtam h prosti vagy..:D aztmondtam h 5000+a 12000 pont kijön úgy xD:D
115/205 anonim válasza:
áhá, értem. vagy nem, nemtom. : D na az összes zöld kézre rányomtam már, mégis 56 %-os vagy : D
116/205 anonim válasza:
úúristen dejóó!:D mostkéred a 12000-et vagy utána?
117/205 anonim válasza:
most most. mégszép, hogy most. : D holnap venni akarok ezt-azt... köö a pénz. :)
118/205 anonim válasza:
aztmo ndtad hogy nem vagy prosti!:D mondjuk nekem nemkéne prosti xD
119/205 anonim válasza:
hát nem is vagyok, anyukám nem úgy nevelt :) vásárolni akarok.... többek közt a kiskutyámnak pórázt : D
120/205 anonim válasza:
zuhanyrózsát is vegyél...unom az anonymságot.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!