Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség ilyenkor létezhet?
Hülyén fog a kérdés hangzani, de a múltkor pettingeltünk a barátommal és kérdeztem tőle ,hogy ő ilyenkor nem e nedvesedik ( alsogatyába volt ) megfogta a gatyáját mondta, hogy egy picit utána meg benyúlt. ez volt kb. 1 hete és tegnap megjött de gyengébben mint ahogy szokott.
tudom, hogy száz ilyen kérdés van és végigolvastam egy csomot de erre példát nem találtam.
Idióta válaszokkal légyszi kerüljetek..
Jah és a menszim időbe volt.
Hé,ott fentebb...te kis tudatlan...igenis lehet terhes valaki még ujjazástól is.Minimális az esélye,de volt már rá példa.Maradhat rajt sperma és ha akkor van peteérése,akár meg is termékenyítheti.
Neked kedves fórumindító:kétlem,hogy terhes lennél,de azért mindig figyelni kell.Ha magát "szórakoztatja" akár csak egy másodpercig is,akkor nem kéne beléd nyúlnia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!