Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhesség ilyenkor létezhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség ilyenkor létezhet?

Figyelt kérdés

Hülyén fog a kérdés hangzani, de a múltkor pettingeltünk a barátommal és kérdeztem tőle ,hogy ő ilyenkor nem e nedvesedik ( alsogatyába volt ) megfogta a gatyáját mondta, hogy egy picit utána meg benyúlt. ez volt kb. 1 hete és tegnap megjött de gyengébben mint ahogy szokott.

tudom, hogy száz ilyen kérdés van és végigolvastam egy csomot de erre példát nem találtam.

Idióta válaszokkal légyszi kerüljetek..

Jah és a menszim időbe volt.

2011. júl. 2. 10:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Istenem, hogy ti mennyire nem tudtok semmiről. Az újjával nyúlt beléd, akkor mi a baj? ÉS mivan ha megfogja a gatyáját? Annyira ostobák csak nem vagytok, hogy ne vegyétek észre mi van az újján.

A másik meg az, hogy ha vki megújjazz egy lányt mitől lenne terhes? Semmitől. És jellemzően 1 hét után teszed fel a kérdést. Jah ls az eseményutáni tablettát asszen 72 órán belűl kell beszedni.

De ne aggódj, ha nem közösültél, akkor nincs gond. De igazán ennyit tudhatnátok már!!!!

Ennyire buták és felelőtlenek legyetek.

TK-olvasni!

2011. júl. 2. 11:06
 12/21 anonim ***** válasza:
Jah és nem az a gond, hogy pettingeltek, hanem az hogy tudaatlanul!
2011. júl. 2. 11:11
 13/21 A kérdező kommentje:
Csak én vagyok tudatlan.. ő is mondta,hogy lehetetlen kb..
2011. júl. 2. 11:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért persze a tudatlanságért nem csak a fiatalságot szabad hibáztatni, de azt igen hogy belevágak mindenbe felelőtlenűl.
2011. júl. 2. 11:16
 15/21 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem felelőtlenség.. ha óvszer nélkül 15 éves koromra sexelnék ugyhogy még egy nőgyógyász se látott az az lenne..:/ az hogy két nap volt kb. a menszim az mitől lehet?:SS
2011. júl. 2. 11:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Biztos a hormonok :D
2011. júl. 2. 11:25
 17/21 anonim ***** válasza:
amikor én először lefeküdtem a barátommal, utána majdnem 2 hetet késett a vérzésem. képzelheted, hogy paráztam, pedig védekeztünk óvszerrel rendesen! felkavarodtak a hormonok, ilyenkor megbolondulhat a vérzés! ne aggódj!:)
2011. júl. 2. 11:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de kiemelném, hogy nem feküdtünk le és meg jött csak kb. két napig ..:S
2011. júl. 2. 11:50
 19/21 anonim ***** válasza:
az is csak hormonrendellenesség... ne parázd túl.
2011. júl. 2. 12:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha nem feküdtetek le, miért hitted azt, hogy terhes vagy?

Azért mert nem nincs biztos tudásod.

A tűz meleg, és jó, de ha túl közel mész hozzá, akkor megéget.

Úgyhogy egy kis biológia ismeret nemártana. No meg olyan ember tanácsát megfogaadni, aki jártas a szex témában.

De hát ti lányoknak hiába mondunk akármit, vérig vagytok sértve ha valaki azt mondja: buták vagytok.

Holott a mai fiatalokra különösen igaz ez. Semmi felelősségérzetetek nincs, és ami a legfontosabb: a nagy tudatlanságban akartok boldogulni az életben. Tisz a kívételnek.

A szex is ilyen. Vagy akár a petting. LEhet hogy vezrelnek az ösztönök, de az ösztönök helyett elsősorban az észnek kellene diktálnia. Nem a középkorban élünk. ÉS igen nagy hiba ha egy lány nincs tisztában a dolgokkal.

Persze ez a srácokra is vonatkozik.

2011. júl. 2. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!