Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhesség ilyenkor létezhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség ilyenkor létezhet?

Figyelt kérdés

Hülyén fog a kérdés hangzani, de a múltkor pettingeltünk a barátommal és kérdeztem tőle ,hogy ő ilyenkor nem e nedvesedik ( alsogatyába volt ) megfogta a gatyáját mondta, hogy egy picit utána meg benyúlt. ez volt kb. 1 hete és tegnap megjött de gyengébben mint ahogy szokott.

tudom, hogy száz ilyen kérdés van és végigolvastam egy csomot de erre példát nem találtam.

Idióta válaszokkal légyszi kerüljetek..

Jah és a menszim időbe volt.

2011. júl. 2. 10:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nem lehetsz... omg. felvilágosulatlanul miért pettingeltek?
2011. júl. 2. 10:12
 2/21 A kérdező kommentje:
jó csak kíváncsi voltam köszönöm.:) parás vagyok és bebeszéltem magamnak hogy az vagyok:S
2011. júl. 2. 10:14
 3/21 anonim ***** válasza:

Első: miért lenne felvilágosulatlan? Itt is mindenkinek azt írogatjuk, hogy az előváladékban is lehet ondó...

De azért itt ez nagyon közvetett. Plusz egy héttel a menstruációd előtt már rég megvolt az ovulációd.

2011. júl. 2. 10:17
 4/21 A kérdező kommentje:
akkor nincs gond ugye?
2011. júl. 2. 10:19
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
kedves mádosik: ez így van, de igencsak érdekes lenne, ha a gatyáról max 2-3 szem ondó rátapadna a kezére (már ez is valószínűtlen), és ebből az egyik megtermékenyíteni. ha ez így lenne, akkor az a gyerek lesz a jövő superman-je, és annak élnie kell.
2011. júl. 2. 10:24
 6/21 A kérdező kommentje:
:DDD köszönöm a válaszokat:)
2011. júl. 2. 10:26
 7/21 anonim ***** válasza:
25%

Nem hallottál az eseményutáni tablettáról???? Te felelőlteln!

És kérdezd meg anyukádat, ahelyett, hogy itt tennéd fel a kérdést!

Ennyire nem bíztok meg a szüleitekben? Bezzeg pénzügyi támogatásst kértek, de hogy feltétel nélkül megbízzunk bennük az már nem megy, és jobb olyantól segítséget kérni akit ismersz és ért is hozzá valamit.

2011. júl. 2. 10:36
 8/21 anonim ***** válasza:

utolsóra ne hallgass, idióta. nem kell semmiféle esemény utáni. (plusz súlyosabb esetben is már úgyis mindegy lenne)

vicces lenne, ezt anyukádtól kérdeznéd megXDXD plusz sztem ő sem tudna rá különösebben értelmes választ adni. azt meg, hogy pl én nem bízok a szüleimben, ők érték el a viselkedésükkel. ha a megosztott titkaimmal cseszegetnek, meg elmondják másoknak, meg piszkálnak vele, hagy ne bízzak már meg bennük:)

2011. júl. 2. 10:41
 9/21 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom mint az utolso.:/ kb. anyáméknak ha mondnám eltiltana tőle .. amúgy meg minek esemény utáni? hiszen nem is sexeltünk csak bennt volt az ujja..
2011. júl. 2. 10:53
 10/21 A kérdező kommentje:
Két napos volt a menszim.:/ ma már nincs is meg csak ilyen barnás valami.=/ igaz ,hogy mostanába sokat futok( kb. napi 2 km) ez beleszámit?
2011. júl. 2. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!