Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség ilyenkor létezhet?
Hülyén fog a kérdés hangzani, de a múltkor pettingeltünk a barátommal és kérdeztem tőle ,hogy ő ilyenkor nem e nedvesedik ( alsogatyába volt ) megfogta a gatyáját mondta, hogy egy picit utána meg benyúlt. ez volt kb. 1 hete és tegnap megjött de gyengébben mint ahogy szokott.
tudom, hogy száz ilyen kérdés van és végigolvastam egy csomot de erre példát nem találtam.
Idióta válaszokkal légyszi kerüljetek..
Jah és a menszim időbe volt.
Első: miért lenne felvilágosulatlan? Itt is mindenkinek azt írogatjuk, hogy az előváladékban is lehet ondó...
De azért itt ez nagyon közvetett. Plusz egy héttel a menstruációd előtt már rég megvolt az ovulációd.
Nem hallottál az eseményutáni tablettáról???? Te felelőlteln!
És kérdezd meg anyukádat, ahelyett, hogy itt tennéd fel a kérdést!
Ennyire nem bíztok meg a szüleitekben? Bezzeg pénzügyi támogatásst kértek, de hogy feltétel nélkül megbízzunk bennük az már nem megy, és jobb olyantól segítséget kérni akit ismersz és ért is hozzá valamit.
utolsóra ne hallgass, idióta. nem kell semmiféle esemény utáni. (plusz súlyosabb esetben is már úgyis mindegy lenne)
vicces lenne, ezt anyukádtól kérdeznéd megXDXD plusz sztem ő sem tudna rá különösebben értelmes választ adni. azt meg, hogy pl én nem bízok a szüleimben, ők érték el a viselkedésükkel. ha a megosztott titkaimmal cseszegetnek, meg elmondják másoknak, meg piszkálnak vele, hagy ne bízzak már meg bennük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!