Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt aki megszakitással védekezik, és beválik neki?
azért írtam, hogy anyukádnak se jött be, mert látom milyen intelligens vagy, hogy a megszakításos módszert védekezésnek hívod, ráadásul a többiek adják a lovat alád
gratulálok
megérdemelnél egy porontyot
Az oké, hogy nem szedhetsz tablettát. De az baromság, hogy egy fiúnak nem megy óvszerben. A barátom SOHA életében nem csinálta óvszerben, mert az előző barátnője is gyógyszer szedett, és én is. Aztán volt, hogy más gyógyszer miatt kellett kiegészítő védekezés, és megmondtam neki, hogy óvszerben kell csinálnunk. Megpróbáltuk, persze nem ment, lelankadt neki, "nyafogott", hogy így nem jó stb. Mondom jó, akkor 10 napig nem szexelünk, amíg szedem a másik gyógyszert. 5 napig bírta ki, utána nekem esett, és gyorsabban elment óvszerben, mint anélkül...
Szóval ez csak a fiúk dumája, hogy nem tudnak óvszerben. Akár fizikai kontaktus nélkül is el lehet élvezni, nem véletlenül van éjszakai merevedés, meg magömlés. Ezek is mutatják, hogy az egész agyban dől el. Így az óvszer sem lehet akadály, ha valaki igazán akarja a dolgot.
A megszakítás nem védekezés, egyetlen kósza spermium az előváladékban elég a megtermékenyítéshez és ovulálni meg bármikor ovulálhat egy nő, pl. orgazmus hatására, így a "termékeny" időszak fogalom se nagyon helytálló.
Ha nem szeretnétek gyereket, akkor inkább óvszerrel védekezzetek. Meglátod, hogy ha már egy hónapon át nem szexeltetek emiatt, akkor nem fog tudni ellenállni a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!