Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stresszelek a szex miatt! Mi a legbiztosabb fogamzásgátló módszer?
17 éves vagyok, és fél éve együtt a barátommal.Szeretnék vele lefeküdni, de nagyon félek az elsőtől, és főleg attól, hogy terhes maradok. Sokat olvastam már a témában, de nem teljesen világos a naptármódszer. Természetesen eszemben sincs "csak" így védekezni, de mi a lényege? A menstruációt pont megelőzően illetve végeztével biztonságosabb a szex? Milyen óvszert ajánlotok? melyik a legbiztosabb?a Durex? Nem akarok fogamzásgátlót szedni, félek a következményeitől.
előre is köszi a válaszokat!
szerintem inkább kérdezze meg valaki, mint hogy terhes maradjon, vagy elkapjon valamit. elnézést, hogy 17 éves létemre ilyen tudatlan vagyok...
mindenesetre nagyon köszönöm a normális válaszokat. úgy látszik tehát hogy maradunk az óvszer mellett, gyógyszert nem fogok szedni... köszi még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!