Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szedett vagy szed fogamzásgátló tablettát azoktól kérdezem, hogy nekik bevált ez a módszer, vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 17:44
1/8 anonim válasza:
Ha arra vagy kíváncsi akkor nem, én nem lettem terhes egyelőre.
2/8 anonim válasza:
eleinte elég rosszul voltam tőle de aztán elmúltak a rosszullétek.
egyébként meg bevált,hiszen biztonságos és nem ront bele a meghitt pillanatba mint pl.a gumi stb.
3/8 anonim válasza:
Mint az első:)
Azt tudnod kell, hogy az, hogy fogamzásgátlót szedsz, az a te döntésed(nem a fiúé), mivel a saját szervezetedről van szó.
4/8 anonim válasza:
Én is 3 éve szedem és még nem lettem terhes. Szóval bevált.
5/8 anonim válasza:
A barátnőm lassan 3 éve szed tablettát (nem tudom,milyen mártkájút),és semmi változás nem történt rajta :)
Nincs rosszul tőle,és a használati utasítsában leírtak közül egyik sem következett be:rosszul lét,gyors hangulatváltozások,szőrnövekedés.És sajnos a mellnagyobbodás és a szexuális éhség növekedése sem :)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem a terhességre értettem, hanem h nem jött-e ki mellékhatás tőle.
2011. febr. 19. 15:02
7/8 anonim válasza:
Nincs mellékhatás, nincs idegeskedés. És: ha elszúrom, ÉN szúrom el, nem a pasi, aki bármikor leléphet, én meg szívok, mert az én testem.
8/8 A kérdező kommentje:
Én akkor se szednék. Meg mivan ha a szedés után jön ki mellékhatás, mert felborul a hormonháztartás tőle... Sokan elhíznak meg meddők lesznek. Inkább nem kockáztatok!
2011. febr. 21. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!