Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely a legmegbízhatóbb hormonmentes fogamzásgátló módszer?
Figyelt kérdés
sajnos az óvszer nem jöhet szóba (síkosítóra való allergia miatt) fogamzásgátló tabletták hormontartalom miatt kiesnek de vannak ezek a Pharmotex féle készítmények. Ezek közül mely a legbiztonságosabb és mik a kockázatai?2011. okt. 20. 19:30
2/14 A kérdező kommentje:
Szerintem normálisan tettem fel a kérdésemet....
2011. okt. 20. 19:44
5/14 anonim válasza:
ja bocs nem láttam a leirásodat XDDD lehet aludnom kéne...
akor nem tom:(
6/14 anonim válasza:
A legbiztonságosabb az elkötés. Ezt egyrészt gondolom nem szeretnéd, másrészt csak x éves kor, és x számú gyerek után csinálják meg.
A második a spirál, amit nem szült nőknek nem tesznek fel, szóval gondolom ez is kiesik.
A harmadik az óvszer, amit kizártál.
Van még pár, de azok nem megbízhatóak.
Amit ajánlani tudok, az a pesszárium spermiciddel. Önmagában egyik sem a legjobb módszer, de együtt olyan biztonságos, mint a gumi.
Vagy esetleg spermicid megszakítással.
(spermicid=pharmatex és patentex oval termékek).
7/14 ozsi987 válasza:
Szia. Használtam tablettát(vaginális úton) és kúpot is de nekem nem jött be. Szúr, viszket. kifolyik... Már nem használok ilyen készítményt de azt hallottam talán a kenőcs... próba, szerencse
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi válaszokat hasznosak voltak;)
2011. okt. 20. 20:23
9/14 anonim válasza:
Próbáltatok olyan óvszert amin nem nonoxynol 9 van? Ez a legelterjedtebb spermaölő anyag.Pharmatex termékek is ilyenek.
10/14 A kérdező kommentje:
nem még nem. Pl akkor milyen óvszerek jöhetnek szóba?
2011. okt. 20. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!