Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Léböjtkúra csökkentheti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léböjtkúra csökkentheti a fogamzásgátló hatását?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy a drasztikus fogyókúrák csökkenthetik a biztonságot...Nem tudom, ez mennyire igaz, és egy 1-2 hetes léböjt( teák, ásványvíz, gyümölcslevek kizárólagos fogyasztása) okozhat-e kellemetlenséget ilyen téren?
2011. jún. 15. 19:24
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, azt hozzáteszem, hogy az ilyenkor szokásos hashajtást természetesen kihagyom, és önmagában a kizárólagos folyadékfogyasztás nem okoz nálam hasmenést.
2011. jún. 15. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem csökken a hatás sincs köze hozzá .Viszont ne vidd le drasztikus szintre a folyadékfogyasztást az se tesz jót .

22/f

2011. jún. 16. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:

ui: -le

+ csak akkor nembiztos egy hormonális készitmény hatása ha mellé másik hormionális készitményt fogyasztasz.

hacsak ez a "léböjt" van akkor nemkell semmitöl se tartanod ezen a téren

2011. jún. 16. 16:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor nem kell attól tartanom, hogy táplálék híján nem tud felszívódni..Ha esetleg még visszanézel, és tudod a választ: mi a helyzet a túlzott rostfogyastással? Ha mondjuk sok zabpelyet, zabkorpát iktatok be az étrendembe, az elvileg csökkentheti az egyéb tápanyagok felszívódásának mértékét..a gyógyszrek(konkrétan fog.gátló) felszívódására nincsen hatással?
2011. jún. 16. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyedül ha éjjel nappal zsiros ételt eszel (amit sztem nemteszel előzmények alapján) az befolyásolhatja de még az sem.

ami tudja de nagyon és ténylegesen az a THC vagy bármilyen drogszármazék (ezek erőssen) ,

vagy alkohol

mint tudjuk 1 napi bogyó kihagyása nemvészes 2 már igen. ez abban az esetben rossz ha bulizol és elfelejted és másnap is bulizol , de akkor beveszed és iszol rá akkor nincs hatása.

de ilyen egészségesebb dolgok mint túlzott folyadék (rostos stb) ezeknek nincs közük és a zabpehelynek nincs semmi behatása.

ne igyál rá mert csökkenti a hatékonyságát

+ ne fogyassz semmilyen (laikusan mondva) Drogszármazékot mert az kiütheti

+ a 0-24 zsiros kaja fogyasztás is csökkentheti

De nagyon ugy tünik hogy téged semelyik se fenyeget szóval

továbbra is élvezheted az a 99,6% os védelmet :)

2011. jún. 16. 16:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Az alkohol tényleg hatással van rá?:O Annyi ilyen kérdést tettek fel mostanában, és mindig az volt a válasz, hogy amennyiben nem hányja ki a pia hatására, ugyanúgy felszívódik, és ez nem jelenthet gondot, de most kicsit elbizonytalanodtam..

MÉg egyvalamit kérdezhetek?:) 1 hónapja kezdtem el szedni a Yasminelle tablettát, voltam vérvételen, ahol minden eredményt rendben találtak, viszont a Leiden mutáció(trombózishajlam) vizsgálat eredményére még kb. 2 hetet várnom kell(sajnos ez nagyo hosszú folyamat, és úgy gondoltam, 1 hónap szedéstől még nem lehet komoly bajom, főleg, ha 100/-an figyelek magamra).Kicsit tartok az ilyen érrendszeri problémáktól, főleg a trombózistól, ezért arra gondoltam, hogy elkezdenék egy kúrát egy Gambe Slim nevű készítménnyel, aminek az összetevői a következők:(kollagén, kálium, rutin, ázsiai gázló, ananász, szőlő levél, feketeáfonya bogyó, szőlő héj és magok kivonata, gyermekláncfű, orvosi somkóró, amerikai krizantén, máriatövis, varázsmogyoró)

Ezek között(szerinted) van olyan, ami csökkentheti a hatást?Amiről tudok, hogy befolyásolhatja, azok az antibiotikumok, nagy dózisú c vitamin, és az orbáncfű. Mégis félek, hogy az ilyen gyógynövénytartalmú étrendkiegészítőkkel esetleg kiütöm a hatását:( Orvos rögtö rávágta, hogy csak nyugodtan szedjem, de nem vol vmi készséges, és nem tudom, hogy mennyire hihetek neki(mivel ugye ezekről megoszlanak az orvosi vélemények is).

2011. jún. 17. 07:56
 7/10 A kérdező kommentje:
ja meg a grapefruit..nem veszélyes?Mert én imádom, de egyrészt 'ternmészetes antibiotikum', másrészt meg elvileg sok gyógyszerrel kölcsönhatásba lép, és valami májenzim blokkolásával lelassítja a hatóanyag kiürülési folyamatát, ezáltal megsokszoroz(hat)ja a hatást, és komoly gondokat okozhat..vagy ez baromság, nyogodtan megehetek 2-3 naponta 1 szemet?:) na mostmár leállítom magam:D
2011. jún. 17. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem semmi köze ezekhez . Akkor kezdődhet el hatáscsökkenés ha Hormonális terméket fogyasztasz.

nem fog csökkenni a hatása ezektől.

2011. jún. 18. 22:07
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2011. jún. 20. 14:58
 10/10 anonim válasza:
Úgy érzem az erőben hogy nem!
2011. jún. 23. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!