Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vettem be 1 napig a fogamzásgátlót, közben szeretkeztem a barátommal, lehetek így terhes?
Vasárnap 1kor vettem be az aznapi tablettámat. A barátommal szeretkeztünk vasárnap és hétfőn is, de nem vittem magammal a tablettákat. Hétfőn 1kor kellett volna ugye bevennem, de nem vettem és este 11kor szeretkeztünk, bennem élvezett el. Csak kedden, azaz ma meló után tudtam bevenni dupla tablettát, akkor jöttem csak haza. A második hetet kezdtem meg a tablettából, és ahogy a neten találtam, ilyenkor erős a hatása, elvileg ha nem szedtem be, utána 12 órával gyengülhet csak, de akkor sem biztos.
Mivel a nőgyogyim heti kétszer van, és az egyik holnap, de én dolgozok, pénteken pedig már lejár a 72óra, így csak akkor mennék el orvoshoz, ha nagyon muszáj. A munkát már nem tudom lemondani.
Jah, kb. 6 hónapja szedem.
Valakinek van biztos, megbízható infója?
Köszönöm szépen!!!
A részleteket nem értem teljesen, de a tabletta mire elveszíti a hatását idő kell.
Pl. ha bevetted nem lesz 5 perc múlva biztonságos a szex. A hormonok változása nem pár perces dolog.
De a többiek válaszát várd meg!
Sajnos igenis el lehet felejteni a tablettát, úgyhogy ne kardoskodjatok itt! Én 12 éve szedtem, telefonos emlékeztető is volt, mikor egyszer kimarad egy szem, nem tudom hogy, valószínűleg annyira rutinná vált, hogy mikor csörgött a telefon, éppen csináltam valamit és úgy voltam, majd ha befejeztem, beveszem, aztán később úgy emlékeztem, már bevettem. Ráadásul aznap nem is jöttem rá, csak valamikor később.
Általában azt írják az orvosok a fórumokon ilyen kérdésekkel kapcsolatban, hogy nem szűnik meg teljesen ennyi idő alatt a tabletta hatása, de csökken, úgyhogy kicsi az esélye, hogy teherbe ess, de nem teljesen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!