Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esélyes terhesség ha tegnap nem vettem be a
fogamzásgátlót, elvesztettem azt a szemet (a 2. hetet
kezdtem volna) és ma szeretkeztem? 1 éve szedek
yasminelle-t
Komolyan tudtad, hogy elvesztetted, de nem érdekelt? :D:D:D:D:D Akkor egy másik csomagból pótolni kell..
Terhességet meg fene sem tudja, de most a ciklus végéig gumi!
2009. dec. 28. 18:29
2/9 A kérdező kommentje:
nem tudtam pótolni mert külföldön voltam,nem volt nálam másik csomag.
Nekem volt, hogy egy levélből 5 db-ot is kihagytam de nem lettem terhes. De azért volt mert este 7 kor szedtem be és mindig elfelejtettem utána inkább reggel egyből azzal kezdtem és már nem felejtettem el soha bevenni.
2009. dec. 28. 18:34
nekem nincs ugyan személyes tapasztalatom, de 1 év után 1 nap kihagyás alatt nem valószínű hogy hirtelen beérik egy pete, ráadásul még a többi védelem is véd valamit, főleg ha utána bevetted a kövit.
2009. dec. 28. 18:34
Megvan az esély, mivel a legtöbben úgy esnek teherbe tabletta mellett, h kihagynak egy szemet. Tudtad h kihagytad, nem kellett volna másnap védekezés nélkül együtt lenni. Remélem nem lesz gond, de ezek után 1 hétig még védekezzetek óvszerrel!
2009. dec. 28. 18:51
6/9 anonim válasza:
Figyu az elsö: NINCS esemény utáni tabletta csak sürgősségi fogamzásgártlo ami abbol áll h 72 orád van h elmenny az orvoshoz, és majd ö bead neked 1 szurit a popodba!(tapasztalat)
a másik meg az h ha gyógyszert szedsz akk is kéne gumit használnotok!Hogy miért? mert a fogamzásgátlo tabletták nem 100%-osak csak talán 80 vagy nem tom már.xDezért kell használni gumit ami szintén nem véd 100%-osan a terhességtől. de a nemi uton terjedö betegségektöl sem!
és ha elfelvesztetted azt a tablettát, akkor tényleg felelötlenség volt gumi nélkül lefeküdnöd másnap a barátoddal! Am az h terhes vagy e az attol is függ h volt e peteérésed vagy sem!
2009. dec. 28. 19:04
utolsóhoz:
Tabletta 0.1-0.5
forrás: [link]
2009. dec. 28. 19:27
Utolsó! Ez egy nagy hülyeség h a fogamzásgátló mellé gumit kell használni! 80 % a fogamzásgátló megbízhatósága??? Már ne haragudj, de ha normálisan van szedve, ez a legmegbízhatóbb védekezési módszer. Nem tudom honnan veszed ezt a marhaságot.
2009. dec. 28. 19:44
Ja és a tabletta épp úgy véd, h megakadályozza a peteérést, tehát nincs. Ha nem veszel be 1-2 tablettát, megindulhat a peteérés, de szerintem ehhez 1 szem kihagyása kevés, bár embere válogatja ugye...
2009. dec. 28. 19:45
Kapcsolódó kérdések: