Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek, teherbe estem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, teherbe estem szerintetek?

Figyelt kérdés

Na szóval ugy volt ez az egész.. hogy voltam a barátomnál.. aztán nem feküdtünk le

.. de ő elment.. volt egysmás dolog..:P aztán miután elment, megtörölte zsepivel meg minden.. és utánna pedig

megujjazott.:/ de ez többször is előfordult.. kb 6nap alatt.:( ez Április 29.e fele történhetett..:/ és nkm pont

az előtt volt meg..:( most pedig már Júni. 4 wan és még mindig nem jött meg.:/ pedig már 25.e fele megszokott.:S

vagy hogyha nem akkor elsejétől kb 6.áig megszokott, még nem állt be rendesen.:| Ugyhogy most parázok.. kérlek segítsetek, mit tegyek/tehetnék? Szerintetek terhes vagyok, v esetleg lennének már tünetek?:(.:( (16/L)

2011. jún. 4. 23:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
sajnalom ha bunko voltam:P
2011. jún. 5. 00:30
 22/28 anonim ***** válasza:
Komolyan ennyi nyomi sok felelőtlen kis csitri van?? Minden héten van egy ilyen hülye kérdés. Minek játszol a f@sszal, hogy ha nem tudod hogyan kell??
2011. jún. 5. 02:15
 23/28 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmes választ..-.- kb segitséget kérek.. nem lehordást.. mi a f@sznak irsz, ha nem tudsz normális választ adni?:@
2011. jún. 5. 10:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Te meg a mi a f@szért nyúlsz f@szhoz ha nem vagy tisztában a következményeivel? Atomot rátok!
2011. jún. 5. 11:40
 25/28 A kérdező kommentje:
ennyi sok köcsög embert..-.-
2011. jún. 5. 15:27
 26/28 anonim ***** válasza:
ne foglalkoz velük vannak olyan agyalágyult emberek akik azért vannak itt h basztasák a másikat sajnos ez van nefoglalkoz velük:)
2011. jún. 11. 19:15
 27/28 anonim ***** válasza:

06-05 02:15 vagyok

Előzőnek. Tudod van akinek szoktam segíteni, sőt az esetek kb 70-80%-ban segítek. De ha valaki hülye az hülye. Az ellen nincs orvosság.

2011. jún. 11. 20:19
 28/28 ekeke ***** válasza:
Sötétség ellen gumi se hat. Ezek még önmagukat se tudnák eltartani, nemhogy majd egy családot.
2011. jún. 27. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!