Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek, teherbe estem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, teherbe estem szerintetek?

Figyelt kérdés

Na szóval ugy volt ez az egész.. hogy voltam a barátomnál.. aztán nem feküdtünk le

.. de ő elment.. volt egysmás dolog..:P aztán miután elment, megtörölte zsepivel meg minden.. és utánna pedig

megujjazott.:/ de ez többször is előfordult.. kb 6nap alatt.:( ez Április 29.e fele történhetett..:/ és nkm pont

az előtt volt meg..:( most pedig már Júni. 4 wan és még mindig nem jött meg.:/ pedig már 25.e fele megszokott.:S

vagy hogyha nem akkor elsejétől kb 6.áig megszokott, még nem állt be rendesen.:| Ugyhogy most parázok.. kérlek segítsetek, mit tegyek/tehetnék? Szerintetek terhes vagyok, v esetleg lennének már tünetek?:(.:( (16/L)

2011. jún. 4. 23:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Drogériában vegyél egy tesztet, és reggeli első vizelettel csináld meg. Az kimutatja majd, és remélem megnyugtat.
2011. jún. 4. 23:40
 12/28 anonim ***** válasza:
jah a késést befolyásolja az idegeség időváltozás a hirtelen meleg étrend változástól kezdve minden befolyásolja
2011. jún. 4. 23:41
 13/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat, aranyos vagy. :) remélem tényleg nincs semmi csak, valami más miatt késik..:S
2011. jún. 4. 23:41
 14/28 anonim válasza:

A 23:30-as vagyok. Ha aggódsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet vagy menj el orvoshoz.

Különben meg ha nem állt be rendesen, akkor ennyi késés normális.

Másrészt a spermiumok 3 napig életképesek a méhben, viszont a petesejt csak 24 órán át termékenyíthető meg. Nem olyan könnyű teherbe esni, komolyan. Az ovuláció, a ciklus nagyjából felénél van, a 14. nap tájékán. Ekkor a méh nyálkahártyája már elég vastag ahhoz, hogy beágyazódjék a megtermékenyített petesejt. Valószínűleg, ha előtt menstruáltál, akkor a nem fenyeget ez a veszély.

Másrészt akkor sem termékenyülhet meg az ember lánya, ha a spermiumok száma nem ér el egy bizonyos számot. Ha megujjazott, akkor valószínűleg nem jutott a méhedbe elég ondó, amiben boldogan úszkálnak a hímivarsejtek. [Mellesleg a két sejt összeolvadása nem a méhben történik, hanem a méhkürtben.]

De inkább menj el egy orvoshoz. Én a helyedben nem aggódnék, de én nem te vagyok...

2011. jún. 4. 23:44
 15/28 anonim ***** válasza:
sikerult megkapd mindenkitol azt a valaszt amit hallani szerettel volna? komolyan azt hiszed, h ez az oldal valaszokat fog adni nkd egy ilyen kerdesben?
2011. jún. 4. 23:47
 16/28 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, még várok 1-2 napot, nem stresszelek.. és hátha nem lesz semmi baj. :| de amugy igen, pont azelőtt volt meg..:| 25.én és kb ezek a dolgok utánna vtak.:| ugyhogy remélem.:) és köszönöm. <3
 17/28 A kérdező kommentje:
de bunko vagy..-.- miért ne adhatna?-.-
 18/28 anonim ***** válasza:
menny el nőgyógyászhoz, ha meg nem mersz akkor rágódni fogsz 9 hónapig hogy tuti biztos legyél benne h nem vagy terhes... (bár igen a pocaknövés... )
2011. jún. 5. 00:00
 19/28 anonim ***** válasza:
talan mert az egyik valaszolot sem aruljak a patikaba azon a neven, h terhessegi teszt? ez itt mind spekulacio, egyikunk sem nez bele a ... h megneze mi is folyik ott es egyikunk sem olyan okos mint az a kis teszt
2011. jún. 5. 00:02
 20/28 A kérdező kommentje:
Ebben igazad wan. =s <3
2011. jún. 5. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!